L’agenda del tercer cap de setmana de desembre

L’agenda del tercer cap de setmana de desembre

El derbi entre Barça i Espanyol i la Copa Asobal d’handbol marcaran una nova jornada plena de partits en clau blaugrana

Aquest divendres el FCB Lassa de bàsquet s’enfronta al CSKA a Moscou en el primer dels enfrontaments que els diferents equips de les seccions blaugrana, amb l’excepció del FCB Femení, disputaran aquest cap de setmana. Les noies de Xavi Llorens arriben a l’aturada nadalenca en segona posició i no entren en joc fins al proper 8 de gener.

Fins a quatre seccions diferents disputen partits aquest dissabte. Al migdia, el Juvenil A juga a la Ciutat Esportiva davant el Bellvitge, mentre que el FCB Lassa de futbol sala es veu les cares amb el líder de la classificació, l’Inter Movistar. Ja a la tarda el FCB Lassa d’hoquei patins juga a Porto en competició europea. Aquest cap de setmana també es disputa la Copa Asobal, en què el FCB Lassa d’handbol juga les semifinals davant el Naturhouse La Rioja.

El gruix de la jornada es disputa aquest diumenge amb els partits, al matí, del Barça B i, novament, el FCB Lassa de bàsquet. Tancarà el cap de setmana el partit que es jugarà al Camp Nou, a partir de les 20.45 h, entre el FC Barcelona de Luis Enrique i l’Espanyol.

A continuació, detallem l’agenda completa per poder seguir tots els esdeveniments d’aquest cap de setmana:

Divendres, 16 de desembre

18.30 hores: CSKA – FCB Lassa (bàsquet). Els homes de Bartzokas s’enfronten al líder de la fase de grups de l’Eurolliga –el conjunt rus només ha sofert una derrota en onze partits-. Els blaugranes intentaran aconseguir la sisena victòria de la temporada a Europa.

Dissabte, 17 de desembre

12.00 hores: Juvenil A – Bellvitge. Tres victòries consecutives han ampliat l’avantatge –ara és de set punts respecte a l’Espanyol- dels blaugranes al capdamunt de la classificació. El Bellvitge, que ocupa la zona mitja de la taula, serà l’últim rival del conjunt de Gabri Garcia abans de l’aturada de la competició.

13.15 hores: Inter Movistar – FCB Lassa (futbol sala). Els dos primers classificats es veuen les cares en un partit en què els blaugranes, si aconseguissin els tres punts, superarien el seu rival en el campionat. El conjunt d’Andreu Plaza arriba en un gran estat de forma després de sumar dues contundents victòries en les darreres dues jornades.

16.00 hores: Porto – FCB Lassa (hoquei patins). Torna la Lliga Europea per a l’equip de Ricard Muñoz. Els blaugranes es veuen les cares amb el Porto com a líders de grup, amb dos punts d’avantatge sobre el conjunt portuguès.

17.00 hores: FCB Lassa – Naturhouse La Rioja (handbol). El FCB Lassa d’handbol s’enfronta al Naturhouse en la primera semifinal de la Copa Asobal. En cas de triomf, els homes de Xavi Pascual disputarien la final aquest diumenge, a partir de les 16.45 h, amb el guanyador de l’altra semifinal entre l’Ademar de Lleó i el Fraikin Granollers.

Diumenge, 18 de desembre

12.00 hores: Ebro – Barça B. L’equip de Gerard López busca tancar el 2016 instal·lat en el liderat, que ara comparteix amb l’Alcoià. Els blaugranes s’enfronten a un sempre perillós Ebro, que ocupa la setena posició a només tres punts de la zona del play-off.

12.30 hores: FCB Lassa – Joventut Badalona (bàsquet). El FCB Lassa de bàsquet afronta un nou compromís amb l’objectiu de mantenir la seva imbatibilitat –a la Lliga- al Palau Blaugrana, on han guanyat els quatre partits disputats. A dues victòries de la primera posició, els culers reben un Joventut de Badalona amb urgències i situat en la zona de descens.

20.45 hores: FC Barcelona – Espanyol. Ambdós conjunts afronten el derbi en dos grans moments de forma: mentre que els blaugranes acumulen vuit jornades invictes al campionat –amb cinc victòries i tres empats-, l’última derrota dels homes de Quique Sánchez Flores es remunta al 25 de setembre. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut