Inaugurat l'Espai Nadal del Camp Nou

Inaugurat l'Espai Nadal del Camp Nou

Abans de l’inici del partit de Copa, un acte que ha comptat amb la presència de Jordi Cardoner i Éric Abidal ha servit per obrir la zona d’activitats per als nens, que funcionarà fins el 5 de gener

Coincidint amb la celebració de la VI Diada del Soci Solidari, el FC Barcelona ha inaugurat aquest vespre l’Espai Nadal del Camp Nou, configurat per una sèrie d’activitats dirigides als més joves, que estarà obert a tothom durant les festes nadalenques, fins el 5 de gener.

L’acte d’inauguració ha tingut lloc a l’esplanada de tribuna abans de l’inici del partit de Copa contra l’Hèrcules, i han assistit Jordi Cardoner, vicepresident primer del Barça, Maria Teixidor, membre de la Junta Directiva i vicepresidenta de la Fundació FCB, Òscar Grau, CEO del Club, l’exjugador Éric Abidal, acompanyat de la seva esposa Hayett Abidal, presidenta de la Fundació que porta el nom del exfutbolista francès, i un jugador dels primers equips de cadascuna de les seccions professionals del Club, que han estat Pau Ribas, (bàsquet), Joan Saubich (handbol), Xavi Barroso (hoquei patins), Marc Tolrà (futbol sala) i Miriam Diéguez (futbol femení).

Premis de la XII Mostra de Nadales Blaugrana

La inauguració de l’Espai Nadal del Barça també ha inclòs el lliurament de premis de la XII Mostra de Nadales Blaugrana, dirigida als joves socis entre 3 i 15 anys, a la qual s’han presentat 1.200 dibuixos que han quedat exposats en aquest espai nadalenc. En el lliurament d’aquests premis també s’ha comptat amb la presència de la il·lustradora Marta Biel, que ha estat aquest any l’encarregada de fer la selecció dels dibuixos premiats.

Després d’unes paraules de salutació d’Éric Abidal i Jordi Cardoner, dirigides especialment als socis i aficionats més joves en les que se’ls ha animat a gaudir de les activitats d’aquest Espai Nadal, s’ha desenvolupat en primer lloc el lliurament de premis de la Mostra de Nadales que ha culminat amb la presència del guanyador de l’edició d’aquest any, el nen de cinc anys Biel Roca Rossell, d’Arenys de Munt, que ha rebut el seu trofeu de mans del vicepresident blaugrana i de l’exjugador francès.

Un ‘xut màgic’ que ha inaugurat l’Espai Nadal

Posteriorment, el centre d’atenció s’ha traslladat a la pista de futbol sala, on el nen Biel Roca, amb Éric Abidal al seu costat, ha protagonitzat el xut màgic que ha inaugurat l’Espai Nadal del FC Barcelona. Un gol que ha provocat tot un esclat de música i de llum, que ha servit per anunciar que les activitats lúdiques dirigides als més menuts en aquestes festes nadalenques, començaven a funcionar.

Un cop inaugurat, l’Espai Nadal estarà operatiu avui fins a l’inici del partit contra l’Hèrcules. A partir de demà, i fins el 5 de gener, tothom podrà accedir a les instal·lacions del Camp Nou a gaudir de totes les activitats de manera gratuïta. En aquests 16 dies, socis, aficionats i visitants podran fer ús d’una sèrie d’activitats permanents, que estaran disponibles tots els dies, excepte el 25 de desembre i l’1 de gener.

Algunes d’aquestes activitats seran el futbolí humà, els llits elàstics, la pista de rondo,  l’Street Basket, la porteria d’handbol, hoquei punteria, el pintacares o la ludoteca entre d’altres. A més, també hi haurà una sèrie d’activitats especials que estaran només en dies concrets, com el Tió, que estarà els dies 22, 23 i 24 de desembre; el Pare Noel, que hi serà els dies 22 i 23; o els Patges Reials, els dies 3 i 4 de gener.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut