Líders de Primera i de Segona

Líders de Primera i de Segona

La secció del Barça Lassa de Futbol Sala ha aconseguit la fita de liderar les dues categories principals de la LNFS després de la victòria del primer equip a Torrejón i l’empat del filial a la pista d’O’Parrulo

El primer equip del Barça Lassa de futbol sala va conquistar el liderat de Primera aconseguint una victòria de prestigi a la pista de Movistar Inter per 3-4. Feia 439 dies que el primer equip no liderava el campionat, concretament des de la jornada 4 de la temporada passada. El liderat, però, encara té un regust més dolç per a la secció de futbol sala blaugrana perquè el filial també lidera la lliga de Segona Divisió.

El primer equip és líder de Primera amb un punt d’avantatge sobre Movistar Inter al final de la jornada 11 (25 punts dels blaugrana per 24 dels madrilenys), mentre que el filial també li treu un punt d’avantatge al Naturpellet Segovia al final de la jornada 14 (31 punts del Barça B i 30 dels segovians). De fet, el filial va conquerir el liderat a Antequera al final de la jornada 10 ara fa tot just un mes i des d’aleshores es manté en la primera posició de la classificació.

Els bons resultats reforcen el nou projecte que ha començat enguany la secció de futbol sala blaugrana liderat per Txus Lahoz com a manager esportiu, amb Andreu Plaza com entrenador del primer equip, Xavi Closas com a entrenador del filial i Jordi Torras com a responsable del futbol sala formatiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut