Diego Quintela: “Serà molt especial el partit contra Santiago”

Diego Quintela: “Serà molt especial el partit contra Santiago”

El pivot gallec s’enfronta per primera vegada al seu club de tota la vida entre els bromes dels seus excompanys i amics però sense perdre de vista que “un cop a la pista tot s’oblida i tothom defensarà els seus interessos”

Diego Quintela és un ídol al Santiago Futsal. Va marxar aquest estiu del club gallec per emprendre l’aventura del Barça quan era el capità i un dels jugadors més estimats de l’equip per part de l’afició. Va arriscar i va sortir de la seva zona de confort per buscar títols al Barça i, sis mesos després, valora “molt positivament” la seva adaptació al club blaugrana. Demà s’enfrontarà per primera vegada al club que l’ha vist créixer com a jugador i al qual guarda “una gran estima”, segons explica.

Les frases de Diego Quintela, jugador del Barça Lassa sobre el partit contra Santiago Futsal

RETROBAMENT: “Per a mi serà un partit molt especial. És el club on m’he format com a jugador i on he jugat sis temporades a Primera. Li tinc un afecte molt especial al club, però ara estic centrat amb la meva feina aquí al Barça i treballant molt dur per fer-ho cada dia millor”.

BROMES: “Els meus excompanys m’han fet moltes bromes aquests últims dies. Després de tants anys a Santiago hi tinc molts amics i em diuen que em defensaran dur, que em tiraran sotanes, però quan xiuli l’àrbitre tot s’oblida i cadascú defensa els seus interessos. El que més m’ha vacil·lat és Tallón, que juga de tanca i diu que no em deixarà tocar pilota”.

MOTIVACIÓ: “Quan jugues a Santiago el partit contra el Barça al Palau és un dels partits de la temporada i la motivació és molt gran, per a ells és una oportunitat única i segur que ens ho posen molt difícil. Haurem d’estar molt centrats si volem guanyar”.

RIVAL: “Santiago segueix competint ve aquesta temporada. Tenen tres baixes molt importants –Alemao, Chino i Palmas- però tenen molt bona plantilla, juguen molt intensos i ens ho posaran molt complicat”

BARÇA: “Venim de fer tres bons partits contra Llevant, Palma i Inter i toca seguir. A priori som superiors i toca demostrar-ho. Si no guanyem a Santiago al Palau no hauria servit de res guanyar a Torrejón. Demà toca consolidar la victòria a Torrejón”.

CLAU: “Nosaltres hem de seguir en la línia dels últims partits. Cada vegada ens trobem més còmodes a la pista i la clau serà mantenir la intensitat. Si seguim com fins ara, no hauríem de tenir problemes”

ADAPTACIÓ: “Cada vegada em trobo millor al Barça i m’estic adaptant molt bé a la filosofia del club. Vinc de sis temporades jugant a Primera amb Santiago i tot era molt diferent, però poc a poc m’estic trobant cada vegada més còmode i espero anar a millor”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut