Les claus del nou projecte del futbol sala blaugrana, a la Revista Barça

Les claus del nou projecte del futbol sala blaugrana, a la Revista Barça

El reportatge explica que, per primera vegada, tres jugadors formats al planter coincideixen al primer equip com a conseqüència de l’auge del futbol sala formatiu blaugrana

La secció de futbol sala del FC Barcelona ha estrenat aquesta temporada nou mànager esportiu. És Txus Lahoz, que durant tretze anys va fer de coordinador del planter. Lahoz ha apostat per Andreu Plaza com a tècnic del primer equip i per Jordi Torras com a nou responsable de la base. No és una aposta casual. Plaza ve d’entrenar durant cinc temporades al filial i Jordi Torras és, fins ara, el més clar exemple d’un jugador format a casa que ha triomfat al primer equip.

En només sis mesos el nou projecte ja comença a donar els seus fruits. Primer a nivell de filosofia: amb Tolrà, Roger Serrano i Joselito, el primer equip compta amb tres jugadors formats a casa, fet sense precedents. I després, a nivell de resultats esportius: el primer equip i el filial lideren la Primera i la Segona Divisió de la LNFS, les dues categories professionals, i el Juvenil, el Cadet i l’Aleví són líders de les seves lligues.

Per tot plegat el número d’aquest mes de desembre de la Revista Barça dedica un ampli reportatge al nou projecte del futbol sala blaugrana focalitzat en les figures dels seus responsables: el manager esportiu Txus Lahoz, l’entrenador del primer equip Andreu Plaza i el coordinador de la bae, Jordi Torras. Clica aquí per veure el reportatge.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut