L’Infantil A, campió del torneig de l’AESE

L’Infantil A, campió del torneig de l’AESE

Els de Ruben Muñoz van superar per 66-78 el Reial Madrid en la gran final del tradicional torneig

Aquest cap de setmana tres equips del bàsquet base blaugrana han pres part de diferents tornejos disputats arreu del territori català. El que millor resultat va obtenir va ser l’Infantil A, que va proclamar-se campió del Torneig Ciutat de l’Hospitalet que organitza l’AESE, després de superar el Reial Madrid en la gran final per 66-78.

El pas dels blaugranes pel torneig va ser meravellós, guanyant els cinc partits que va jugar i fent un gran bàsquet durant tot el torneig. Els de Muñoz van vèncer l’AESE (59-19), el Joventut de Badalona (70-67), el Manresa (74-50) i el Samà (97-52) abans d’arribar a la final en què va superar el Reial Madrid.

El Cadet B i l’Infantil B, tercers

No van tenir tanta sort per endur-se la victòria el Cadet B i l’Infantil B. Tots dos van caure en les semifinals, però es van refer per acabar en la tercera posició. El Cadet B va disputar el Torneig Internacional Cadet de Mataró i va acabar tercer després de superar el Sant Josep de Badalona en el partit pel tercer i quart lloc (72-52). Prèviament, en els altres partits, els de Fucka van superar el Joventut de Badalona, però van caure en el debut contra el Canoe.

L’Infantil B, finalment, va disputar el Torneig TopBasket, a Sabadell, i va vèncer Mollet (74-22), el Mataró (59-35) i el Náutico de Tenerife (62-44) en els tres primers partits jugats, però va caure contra el Cornellà a les semifinals (45-54). En el partit per al 3 i 4t lloc els de Carles Flores van superar el Reial Madrid B per 43-33.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut