Descompte per al 'Gran concert d’Any Nou’ al Palau de la Música

Descompte per al 'Gran concert d’Any Nou’ al Palau de la Música

Del 25 de desembre del 2016 al 22 de gener del 2017, amb un 10% de descompte per a les entrades de platea i un 15% de descompte per la resta de zones per als socis del FCBarcelona

Torna la producció més famosa d’Europa a Barcelona avalada per 27 anys d’èxits i més de 5 milions d’espectadors a tot el món. 

La gira més famosa d’Europa

Aquesta producció ha rebut grans ovacions en les més importants sales de tota Europa: en el Musikverein de Viena, Concertgebouw d'Amsterdam, la Philarmonie de Berlín, el Musikhalle d'Hamburg, l'Auditorium Parco della Musica de Roma, el Gran Teatre del Liceu o el Palau de la Música de Barcelona, el Teatro Real i l'Auditorio Nacional de Música de Madrid, etc.

El programa, inspirat en la tradicional cita musical que cada any se celebra a Viena, inclou els títols més coneguts del rei del vals, Johann Strauss, com són Napoleó, Festa de les flors, El vals de l'emperador o Champagne. No faltarà el vals més cèlebre de tots, 'El Bello Danubio azul', ni la Marcha Radetzky, que compassada amb el picar de mans del públic, acostuma a tancar la vetllada.

El concert és un dels esdeveniments més esperats de la temporada musical, per l’extraordinari clima festiu que l’envolta i per l’enorme participació d’un públic que, any rere any, omple les sales. Per això, un s’ha d’afanyar per comprar les entrades que, cada any, acostumen a esgotar-se pels que busquen el regal perfecte per Nadal.

Com s’hi pot assistir?

S’hi pot assistir mitjançant compra online i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través de l’enllaç que trobareu al final d'aquesta informació.

Descompte: FCBarcelona
Codi identificador: socisfcb

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut