Els FCB Photo Awards, prorrogats fins al 28 de febrer

Els FCB Photo Awards, prorrogats fins al 28 de febrer

La primera edició dels FCB Photo Awards veuen ampliat el seu termini fins al mes de febrer

El FC Barcelona ha decidit ampliar el període de presentació de fotografies i treballs fotogràfics de la primera edició dels FCBarcelona Photo Awards i els fotògrafs que es decideixin a presentar-se a aquest concurs fotogràfic podran entregar les seves propostes fins al 28 de febrer del 2017. D’aquesta manera, el termini s’ha ampliat en dos mesos per l’interès generat pel premi i per donar-li la màxima difusió i garantir la màxima participació en la seva primera edició, a fi que es pugui convertir en un certamen de referència.

Presentació a Barcelona, París i Nova York

El 8 de novembre, els premis va ser presentats al Convent dels Àngels amb la presència del president Josep Maria Bartomeu; del vicepresident Carles Vilarrubí i dels directius Maria Teixidor, Pau Vilanova i Xavier Vilajoana; a més d’Òscar Grau, CEO del Club i de l’exjugador Edmílson. L’acte va comptar amb la participació del conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila.

Uns dies més tard, Vilarrubí va fer el mateix a París, on va presentar els premis a la Galeria Jean-Denis Walter, l'única de París especialitzada en fotografia esportiva coincidint amb la celebració de Paris Photo a la capital francesa. A finals de novembre, el vicepresident responsable de l’Àrea de Relacions Internacionals i Institucionals, Carles Vilarrubí va fer el mateix a Nova York a l’Aperture Foundation amb la presència d’alguns dels membres del jurat com Azu Nwagbogu i Stephen Mayes i de reconegudes personalitats del món fotogràfic.

Destacant aquests valors positius comuns a l’esport i la cultura, els premis fotogràfics del FC Barcelona, patrocinats per AGBAR i en col·laboració amb la Fundació Foto Colectania, pretenen crear una plataforma fotogràfica global que comuniqui la importància i la contribució d’aquests valors universals a la societat actual, així com donar el seu suport al sector de la fotografia, generant un entorn favorable per al desenvolupament de projectes del més alt nivell.

Què son els FCB Photo Awards

Els FCB Photo Awards són uns premis centrats en l’esport, creats pel Futbol Club Barcelona, dirigits als artistes que utilitzen la fotografia como a vehicle creatiu, a més de fotògrafs professionals i fotògrafs periodístics  que veuen l’esport com un medi d’expressió artística.

Modalitats i premis

Els FCBarcelona Photo Awards tenen dues modalitats:

PHOTO AWARDS

Aquesta modalitat està dirigida a fotògrafs que acreditin una trajectòria en mitjans de comunicació, agències de fotografia o dins el món de l’art, i premiarà aquella fotografia que millor expressi els valors positius de l’esport, fent prevaler la pràctica esportiva no professional.

S’atorgarà un primer premi de 40.000 € i hi haurà 29 finalistes amb un premi de 1.000 €.La fotografia guanyadora, així com les finalistes, formaran part d’una exposició que el FC Barcelona organitzarà al juny del 2017.

PROJECT AWARDS

Aquesta modalitat s’adreça a fotògrafs que acreditin una trajectòria en mitjans de comunicació, agències de fotografia o el món de l’art, així com experiència en el desenvolupament de projectes.

El guanyador rebrà 40.000 € per fer realitat el projecte fotogràfic que millor expressi els valors intrínsecs a l’esport i la seva contribució a la societat actual.

*Per a més informació: https://photoawards.fcbarcelona.com

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut