Local

Deu joves socis segueixen el Barça-Espanyol des de la Llotja Presidencial

Gràcies a la iniciativa Llotja Oberta Jove, impulsada des de l’Àrea Social, van ser escollits per sorteig entre tots els socis del Club entre 16 i 18 anys

Deu joves socis blaugrana d’entre 16 i 18 anys van tenir l’oportunitat de seguir des de la Llotja President Suñol del Camp Nou el partit de Lliga que van jugar diumenge passat el Barça i l’Espanyol, gràcies a la iniciativa Llotja Oberta Jove, impulsada des de l’Àrea Social del Club.

Aquesta acció, que se celebra en un partit de Lliga des de fa algunes temporades, obre la Llotja Presidencial als socis més joves amb la finalitat d’apropar-los a l’Entitat i de fidelitzar la seva pertinença al FC Barcelona.

L’elecció dels joves que van compartir la Llotja amb el president Josep Maria Bartomeu, el vicepresident primer Jordi Cardoner, directius i altres personalitats assistents al partit, es va fer per mitjà d’un sorteig informàtic. La tria es va dur a terme entre tots els socis d’entre 16 i 18 anys que té el Club.

Els joves van gaudir de les instal·lacions i els serveis de la Llotja Presidencial i van poder viure un  partit al Camp Nou d’una manera molt especial, des d’una posició preferent i sent protagonistes de l’ambient que hi ha a la Llotja. Com a record d’aquesta especial jornada, els deu socis es van fer una fotografia de grup al costat del president Josep Maria Bartomeu i del vicepresident primer Jordi Cardoner.

Pere Batalla, un dels joves assistents, va qualificar molt positivament la iniciativa de la Llotja Oberta Jove: “Ha estat una experiència única i fantàstica. Hem estat molt ben atesos per tothom i tant el president Bartomeu com el vicepresident Cardoner han estat molt propers i ens han tractat molt bé”. El soci ha afegit que “hi ha hagut molt bon ambient entre tots els joves que hem compartit aquesta experiència i estic molt content d’haver-hi participat. La foto que ens emportem és un bon record d’aquesta inoblidable experiència”.

Al llarg de la temporada ja funciona la Llotja Oberta, que permet que en cada partit hi hagi cinc socis convidats a la Llotja Presidencial, però en el cas dels socis joves aquesta acció de la Llotja Oberta Jove se celebra cada any en un únic partit el mes de desembre.  

Més notícies aquí