FC Barcelona Lassa - EA7 Emporio Armani: Busquen canviar la dinàmica al Palau

FC Barcelona Lassa - EA7 Emporio Armani: Busquen canviar la dinàmica al Palau

Els de Bartzokas volen refer-se de la derrota a Vitòria amb un triomf que l’apropi a les posicions de la part alta de la taula

Torna l’Eurolliga al Palau, després de tres jornades seguides jugant a domicili, i ho fa 48 hores després de jugar a Vitòria contra el Baskonia. El rival d’aquest divendres, a les 21 hores, és l’Emporio Armani de Milà, un equip que compta amb un balanç de 4-9 i que ve a Barcelona amb la intenció de trencar la seva dinàmica de sis derrotes consecutives. Els de Bartzokas, per tant, són conscients de la dificultat i de la importància del partit i volen tornar a vèncer a Europa i al Palau.

El rival

Té jugadors de primer nivell i de molta qualitat, jugadors que poden decidir partits. El seu màxim anotador fins ara és Rakim Sanders, amb 13.3 punts, seguit de ben a prop de Ricky Hickman (10.4), Jamel McLean (9.8), Krunoslav Simon (9.8), Miroslav Raduljica (9.3) o Zoran Dragic (7.6). A banda dels que més anoten, cal tenir un ull posat en el base Kalnietis o el pivot Macvan, que tenen experiència a Europa. Actualment es troba en la part baixa de la taula, però té punts a les mans i grans llançadors exteriors.

El Barça

Tindrà el dubte fins al darrer moment d’Oleson, però ha perdut Perperoglou per a les pròximes sis setmanes. La recuperació de jugadors com Doellman, Claver i Navarro és cabdal per a l’equip, tot i que tots ells han de trobar el seu ritme un cop s’han reincorporat a l’equip. Els de Bartzokas, doncs, volen tornar a vèncer a Europa després de disputar tres partits seguits a domicili i què millor que fer-ho al Palau i acostar-se a les posicions de play-off.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut