L'Espai Nadal, del 21 de desembre al 5 de gener al Camp Nou

L'Espai Nadal, del 21 de desembre al 5 de gener al Camp Nou

Vine a gaudir de totes les activitats gratuïtes i que estaran disponibles fins al proper 5 de gener

Aquest dimecres 21 de desembre a les 20.15 hores, en el marc de la Diada del Soci Solidari, tindrà lloc a l’esplanada del Camp Nou la inauguració de l’Espai de Nadal, configurat per una sèrie d’activitats dirigides als més joves, que estarà obert a tothom durant les festes nadalenques fins el 5 de gener.

La inauguració comptarà amb la presència del vicepresident primer Jordi Cardoner, la directiva Maria Teixidor, l’exjugador Eric Abidal, i els jugadors de les seccions professionals Pau Ribas (bàsquet), Joan Saubich (handbol), Xavi Barroso (hoquei patins), Marc Tolrà (futbol sala) i Miriam Diéguez (futbol femení). També estarà present la il·lustradora Marta Biel, que ha estat l’encarregada de la selecció dels dibuixos premiats en l’edició d’enguany de la Mostra de Nadales Blaugrana.

Precisament durant l’acte es lliuraran el premis de la 12a edició d’aquest concurs que se celebra entre els socis d’entre els 3 i els 15 anys, i que aquest any ha reunit uns 1.200 dibuixos. El dibuix escollit com a guanyador ha estat el del nen Biel Roca Rossell, soci d’Arenys de Munt, de 5 anys, i la seva nadala serveix per felicitar les festes a tots els nens socis del Club.

A les 21 hores,  una hora abans del partit que enfrontarà al FC Barcelona i a l’Hèrcules, el vicepresident Jordi Cardoner visitarà el punt de recollida solidària del Banc d’Aliments situat entre les portes 13 i 15 de tribuna. Aquesta és una de les novetats d’aquesta edició de la Diada del Partit Solidari, la col·laboració amb la campanya per la recollida d’aliments.

Activitats fins al dia 5

Fins al 5 de gener es podrà accedir a les instal·lacions del Camp Nou a gaudir de totes les activitats de manera gratuïta. A més, l'aparcament també serà gratuït.

En aquests 16 dies, els aficionats culers podran fer ús d’una sèrie d’activitats permanents, que estaran disponibles tots els dies. Algunes d’aquestes activitats seran el futbolí humà, els llits elàstics, la pista de rondo o l’Street Basket, entre d’altres. Al link de la part inferior de la notícia pots consultar totes les activitats permanents i els seus horaris.

A més, també hi haurà una sèrie d’activitats especials que estaran només en dies concrets, com el Cagatió, que estarà els dies 22, 23 i 24 de desembre; el Pare Noel, que hi serà els dies 22 i 23; o els Patges Reials, els dies 3 i 4 de gener. Per consultar totes les activitats especials, amb els seus dies o horaris, només cal mirar-ho en el link de sota.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut