El pla del Barça d’handbol

El pla del Barça d’handbol

Els blaugranes tanquen l’any 2016 amb la Copa Asobal i ja pensen en el 2017

Encara present el triomf del Barça Lassa a la XXVII Copa Asobal, els blaugranes ja tenen planificades com seran les properes dates. Uns dies de descans i la convocatòria de jugadors per jugar el Mundial de França, marquen la planificació del proper mes i mig.

Descans i seleccions

La totalitat de la plantilla té descans durant aquesta setmana. Posteriorment gran part dels jugadors s’incorporen a la disciplina de les seleccions per preparar el Campionat del Món de França que es jugarà durant el mes de Gener.

Els jugadors no convocats per a la disputa del Mundial tornaran a l’activitat el dilluns 16 de gener. Els jugadors que juguin el Mundial i que restin eliminats a vuitens i quarts tornaran a la disciplina blaugrana el dilluns 29 de gener.

Els blaugranes que juguin les semifinals del Mundial s’hauran d’incorporar el dimecres 1 de febrer, ja que el Barça Lassa jugarà la primera jornada de la segona volta de la Liga Loterías Asobal, el divendres 3 de febrer a Granollers.

Tres blaugranes amb la selecció catalana

En motiu del 75è aniversari de la Federació Catalana d’handbol, el proper dijous a les 21 h la selecció catalana d’handbol jugarà a Granollers davant la selecció de Qatar.

En aquest partit tres jugadors del FC Barcelona Lassa vestiran la samarreta de Catalunya. Viran Morros, Aitor Ariño i el jugador del Barça B, Víctor Tremps, seran els representants blaugranes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut