Recollida d'aliments en el partit de la Diada del Soci Solidari

Recollida d'aliments en el partit de la Diada del Soci Solidari

El FC Barcelona fa una crida a la col·laboració amb la campanya de recollida d'aliments de tots els socis i aficionats que assisteixin al Camp Nou al partit de la Diada del Soci Solidari del proper 21 de desembre contra l'Hèrcules,

Una de les novetats que presenta la VI edició de la Diada del Soci Solidari, que se celebrarà el proper dimecres, 21 de desembre, amb motiu del partit de Copa que es jugarà a les 22 hores contra l'Hèrcules al Camp Nou, serà la incorporació de la campanya de recollida solidària d'aliments, en una iniciativa del Banc d'Aliments, en què col·laboren la Fundació FCB i la Confederació de Penyes

Amb motiu d'aquesta iniciativa, el Club fa una crida a tots els socis, aficionats i entitats socials que assisteixin al partit perquè col·laborin en la recaptació d’articles de primera necessitat, fonamentalment farinetes per als més petits, oli, llaunes de conserves i aliments no peribles. 

El dia del partit hi haurà habilitat un espai on es recolliran tots els aliments, que estarà ubicat entre la porta 13 i la 15 de l’Estadi, a la zona de Tribuna.

A les 20 hores, dues hores abans de l'inici del partit, se celebrarà la inauguració de l'Espai de Nadal del Camp Nou, amb activitats per als més joves, que estarà obert a tothom fins al 5 de gener. Aquesta inauguració també inclourà el lliurament de premis de la XII Mostra de Nadales Blaugrana i els 1.200 dibuixos presentats quedaran exposats en aquest Espai de Nadal.

Sobre la Diada del Soci Solidari

La sisena edició de la Diada del Soci Solidari se celebrarà el dia 21 de desembre, coincidint amb el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei davant l’Hèrcules d’Alacant. Atès que aquest partit té unes característiques especials, el Club torna a posar en funcionament el mateix procediment que es va fer servir la temporada passada per afavorir al màxim la distribució d’entrades entre aquelles entitats col·laboradores beneficiàries de la iniciativa.

Per a aquesta edició del partit solidari es torna a alliberar tot l’aforament de l’Estadi, amb l’objectiu d’aprofitar un nombre més gran de localitats i poder fer amb més antelació el repartiment de les entrades a les entitats col·laboradores i envoltar el partit del millor ambient per donar suport a l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut