El Juvenil i l’Infantil aconsegueixen la primera posició del seu grup

El Juvenil i l’Infantil aconsegueixen la primera posició del seu grup

Els equips entrenats per Jordi Roca i Ricard Hernáez s’imposen en els decisius partits contra el Reus i el Sentmenat

Positiu cap de setmana de l’hoquei formatiu blaugrana, en què el Barça Lassa B va aconseguir un important triomf a Sant Cugat i els equips Juvenil i Infantil van certificar la primera posició de grup. 

Sant Cugat 3-5 Barça Lassa B: El filial va aconseguir un meritori triomf davant el Sant Cugat, segon classificat, gràcies al doblet de Pablo Najera i als gols de Xavi Gurri, Marc Palazón i Oriol Garcia. El proper partit és aquest diumenge (12.00) a Llars Mundet contra l’Alpicat, que té els mateixos 15 punts que l’equip blaugrana.  

Segona Catalana 10-0 Laietà: El tercer equip blaugrana va protagonitzar un còmode triomf davant els barcelonins per seguir liderant el grup.

Reus Deportiu 4-2 Júnior: Els de Jordi Camps no van poder aconseguir la victòria a la pista del Reus i han finalitzat la primera fase de la temporada en quarta posició.

Reus Deportiu 2-4 Juvenil: L’equip de Jordi Roca va superar aquest diumenge el conjunt reusenc per aconseguir tancar el primer grup de la temporada en primera posició.

Infantil 7-2 Sentmenat: En el duel que havia de decidir el primer i el segon lloc del grup, els de Ricard Hernáez van aconseguir un meritori triomf que els permet ocupar la primera posició abans de l’eliminatòria que es jugarà aquest dissabte i diumenge. La tornada serà el diumenge a Llars Mundet (14.15).

Aleví 3-3 Rivas Infantil: Ja classificats com a primers de grup i amb l’objectiu de preparar l’eliminatòria d’aquest cap de setmana. El partit de tornada serà el diumenge a Llars Mundet (9.30).  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut