Un Nadal 2016 ben atapeït per al Barça Lassa

Un Nadal 2016 ben atapeït per al Barça Lassa

L’equip de Bartzokas disputarà quatre partits abans que finalitzi el 2016 i en disputarà tres mes la primera setmana del mes de gener

El Barça Lassa no s’atura per les festes de Nadal. El calendari no dóna treva i l’equip blaugrana disputarà tres partits d’Eurolliga abans d’acabar l’any, a la pista del Baskonia (21 desembre) i al Palau contra l’EA7 Milà (23 desembre) i el Darussafaka Dogus d’Istanbul (30 desembre). A banda dels compromisos europeus també n’hi haurà un de Lliga Endesa contra el València Basket (27 desembre).

A banda dels partits, i com és habitual, els homes de Georgios Bartzokas seguiran entrenant-se, fins i tot en els dies més assenyalats, per preparar els partits, molt importants per al Barça Lassa a Europa, per créixer a la classificació al final de la primera volta, i també a la Lliga Endesa per mantenir-se en els primers llocs de la taula, on actualment els catalans tenen un balanç de 9 triomfs i tres derrotes.

Nou any, més partits

Així doncs, el Barça Lassa, jugadors i staff, encara la recta final del 2016 sense respir i això no s’acaba aquí: el dia 1 de gener, amb l’entrada del nou any, els blaugranes s’entrenaran al Palau i posteriorment marxaran cap a Saragossa on, el dia 2, visitaran el Tecnyconta Saragossa en el que serà el primer matx del 2017.

I un cop tornats de la capital aragonesa, cap a Alemanya. El 5 de gener, el dia de la cavalcada de Reis, els blaugranes jugaran a la pista del Brose Bamberg el primer partit de la segona volta de l’Eurolliga, el primer també del 2017. La primera setmana de l’any s’acabarà al Palau Blaugrana, el 8 de gener, contra el Rio Natura Monbus Obradoiro.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut