El Juvenil guanya el derbi i és més líder

L’equip blaugrana acaba la primera volta amb un ple de victòries: 15 victòries en 15 partits de lliga

JUVENIL (J15): LES CORTS UBAE-2, F.C.BARCELONA-7

Els dos primers classificats  de la lliga se citaven al pavelló de l’Illa en el partit més destacat de l’última jornada de la primera volta. Ràpidament els mamuts, sobrenom amb el qual es coneixen els jugadors de l’equip local, inquietaven la porteria de Santi i gràcies a una jugada d’estratègia s’avançaven al marcador (1-0). El Barça va reaccionar bé i va empatar sobre l’equador de la primera part gràcies a un ràpid contraatac culminat per Pau (1-1). Aquest gol va esperonar els jugadors del Juvenil que es van abocar a l’atac i van sentenciar el partit abans del descans amb tres gols més de jugada col·lectiva (4-1).

A la represa el conjunt blaugrana va sortir disposat a ampliar el marcador, però Les Corts va oposar màxima resistència fins que van acumular sis faltes i Juanjo va marcar l’1-5 des dels 10 metres. En els darrers minuts Les Corts va arriscar amb el porter-jugador i el partit va embogir amb tres gols més fins al 2-7 definitiu. Amb aquesta victòria el FC Barcelona tanca la primera volta comptant els partit per victòries. La setmana que ve el Gràcia visitarà la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

F.C.BARCELONA: Santi, Pau, Juanfran, Marc i Juanjo –cinc inicial- També van jugar: Jandro, Rober, Dani, Bernat i Víctor

GOLS: 1-0 (min 4), 1-1 Pau (min 11), 1-2 Juanjo (min 13), 1-3  Juanfran (min 14), 1-4 Juanjo (min 16),  1-5  Juanjo (min 35), 1-6 Juanjo (min 36), 2-6 (min 36), 2-7 Juanfran (min 37)