Reconeixement als tècnics i membres de les comissions de les seccions amateurs

Reconeixement als tècnics i membres de les comissions de les seccions amateurs

Jordi Cardoner va presidir un acte que va servir per agrair la tasca dels delegats, entrenadors i col·laboradors de cadascun dels esports

Dimarts al vespre es va celebrar a l’Auditori 1899 la recepció de Nadal a les Seccions Amateurs del FC Barcelona, que enguany es va convertir en un reconeixement a la tasca que efectuen els membres de les comissions esportives, tècnics i col·laboradors de cadascun dels esports amateurs blaugrana.

L'acte va comptar amb la presència del vicepresident primer i responsable de l’Àrea Social del FC Barcelona, Jordi Cardoner, que va estar acompanyat per Òscar Grau, CEO del Club, i per Jaume Carreter, membre de la Comissió Social i coordinador de les Seccions Amateurs.

Jaume Carreter va adreçar unes paraules inicials als presents, amb què va disculpar l’absència del directiu encarregat de les seccions Oriol Tomàs per temes de salut i va agrair la tasca dels membres de la Comissió Esportiva pel seu continuat i constant suport a les seccions.

Posteriorment, els membres de la comissió esportiva de cada esport amateur van pujar a l’escenari per agrair l’esforç de tots els components de cada disciplina al llarg de la temporada, especialment dels tècnics i col·laboradors que estaven presents a l’Auditori 1899, i van reconèixer també el suport que reben les seccions amateurs de l’actual Junta Directiva.

Els membres de la Comissió Esportiva que van parlar van ser els següents: Josep Maria Mir (atletisme); Francesc Carol (hoquei herba); Santiago Torres (rugbi); Jaume Argilés (voleibol); Josep Maria Cortal (hoquei gel i patinatge); Enric Baulenas (bàsquet en cadira de rodes) i Ferran Butxaca (bàsquet femení). Després de cada intervenció tots els tècnics i col·laboradors de cada disciplina es feien una foto de família amb els representants institucionals del Club.

Jordi Cardoner va mostrar-se molt proper a les seccions amateurs en les paraules que els va adreçar: “Em sento partícip d’aquesta gran família dels esports amateurs, que també formeu part de l’Àrea Social del Club. Per això volem potenciar la vostra visibilitat i donar a conèixer a tots els nostres socis el vostre esforç i implicació en cadascun dels esports que practiqueu”.

El vicepresident blaugrana també va donar a conèixer la voluntat de poder tenir en el futur una ciutat esportiva per a les seccions amateurs i la ferma determinació de potenciar la presència de la dona: “Somiem poder crear un espai que us posicioni, que elevi la vostra marca i que permeti que no estigueu repartits per diferents instal·lacions. També volem treballar per aconseguir una paritat cada vegada més gran i que cada esport pugui tenir la seva secció femenina”.   

Julià Pedro Llorens i Domènec Mayoral Rubín

L’acte de dimarts també va incloure una menció especial i un petit reconeixement a les figures de Julià Pedro Llorens i Domènec Mayoral Rubín, dues persones que han dedicat molts anys de la seva vida al voleibol i l’atletisme blaugrana.

Julià Pedro Llorens va entrar al Club l’any 1971 quan va inscriure els seus dos fills a la secció de voleibol, i actualment encara fa funcions de delegat. Per la seva part, Domènec Mayoral va entrar com a atleta del Club l’any 1949 i posteriorment va continuar-hi la vinculació com a entrenador.

Jordi Cardoner va lloar la figura dels dos homenatjats, a qui va agrair la seva dedicació a l’esport amateur blaugrana i els va fer entrega d’una placa commemorativa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut