Derrota davant Teruel (0-3)

Derrota davant Teruel (0-3)

En el partit celebrat al Parc Esportiu del Llobregat, els blaugranes han caigut davant un clàssic de la competició: el CV Teruel per 0-3

Els nois de David Lorente han començat amb moltes ganes, però els visitants, amb el seu potent servei i la seva contundència han posat una distància molt difícil de superar, tot i que a la part final del set hi ha hagut una petita remuntada per part dels blaugranes, que han fet que el marcador fos més ajustat. A destacar la efectivitat en atac d’Eric Hernández.

En el segon set els blaugranes intentaven amb totes les seves armes igualar el marcador però sempre hi havia resposta dels de Terol, la renda al marcador per part dels visitants era amplia, el set pel CV Teruel 16-25.

Al set final, entrà a pista el jove col·locador blaugrana Mikolaj Pniewski, jove debutant amb només 16 anys a Superlliga. Posant intensitat al joc els blaugranes han arrancat la primer part del set amb rendes mínimes de 3 punts, però els terolencs han forçat i han finiquitat el partit per 25-17.

La fitxa del partit

FCBarcelona, 0

CV Teruel  3

FC Barcelona: Galindo (C) Martin (L), Gámiz(L) López, Artero , Marcé, Arranz,Pniewski, Vlasev, Kobzev, Hernàndez.Morató.

CV Teruel: Folguera, Reñé, Noronha,Bugallo, Altayó, Lech, Radunovic, Rodríguez, Jiménez, Osorio, Ereu, De Juan, Torcello.

Parcials: 20-25 , 16-25, 17-25.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut