Bartzokas: “El partit contra el Milà és vital”

Bartzokas: “El partit contra el Milà és vital”

El tècnic blaugrana ha valorat l’enfrontament d’aquest divendres davant el conjunt italià i ha destacat que “l’únic que compta és guanyar”

El Barça Lassa de bàsquet afronta aquest divendres un nou partit d’Eurolliga al Palau Blaugrana contra l’EA7 Emporio Armani Milan, un enfrontament que els blaugranes necessiten guanyar després de tres derrotes consecutives a domicili. Bartzokas així ho ha reconegut: “El partit contra el Milà és vital. Tant per ells, que també venen d’una derrota, com per a nosaltres”. El tècnic grec ha valorat el partit contra un experimentat Milà i ha afirmat que “l’únic que compte és guanyar”.

El Barça intentarà doncs aconseguir l’anhelada sisena victòria de la competició després de mostrar una bona cara davant el Baskonia. El preparador blaugrana ha volgut destacar el bon joc desplegat aquest dimecres però “el bàsquet és un joc d’errors i nosaltres vam tenir algun”, ha sentenciat. En aquesta línia ha volgut recalcar la importància del partit d’aquest divendres: “No només buscarem la victòria, sinó que també tenim el repte de lluitar”. I ha afegit: “És un partit que ens pot servir per recuperar la dinàmica guanyadora i la confiança.”.

Vezenkov també s’ha mostrat crític després dels últims partits i ha afirmat: “Hi ha moltes coses que hem de canviar, però el més important és que hem de lluitar durant els 40 minuts”. Tenint en compte que el Milà està en una situació similar a la del Barça, l’aler blaugrana ha conclòs afirmant : “Si lluitem al 100%, podem aconseguir la victòria. Crec que som millors i podem demostrar-ho aquest divendres”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut