Andreu Plaza: “Ja toca pensar només en Santiago”

Andreu Plaza: “Ja toca pensar només en Santiago”

El tècnic del Barça Lassa convida l’equip a “passar pàgina” de la victòria contra Movistar Inter i donar el 100% contra els gallecs per “evitar problemes”

Per a Andreu Plaza la victòria a Torrejón ja és història. El tècnic vol tota l’atenció de l’equip posada en el compromís d’aquest dimarts al Palau contra Santiago Futsal, i així ho ha deixat clar en la roda de premsa prèvia al partit contra els gallecs.

Declaracions d'Andreu Plaza, tècnic del Barça Lassa

“El tòpic diu que els 3 punts de Santiago han de fer bons els de l’Inter, però per a mi són tots bons. El que està clar és que hem tingut poc temps per recuperar i espero que no ens afecti massa el cansament. Intentarem resoldre el partit com ho hem de fer: amb contundència, amb joc i amb ganes.”

Santiago és un equip molt intens que poden jugar amb porter-jugador en qualsevol moment i això descol·loca als rivals. Són perillosos, ja han guanyat a Xota i a Palma i si no estem al 100% ens poden crear problemes.”

“Toca passar pàgina de la victòria a la pista de Movistar Inter. No he detectat eufòria en cap moment però sí que és cert que estem contents pel triomf i pel liderat. Ara bé, els jugadors són conscients que el temps per a les celebracions ja ha passat i ara toca centrar-nos en el partit contra Santiago. Ho hem de donar tot per treure els tres punts.”

“Estem en el camí d’on volíem ser abans de començar la temporada, però per ser el Barça que havíem previst ens falten Bateria i Lozano. La resta van agafant el seu rol, tothom treballa amb molta il·lusió, estem cada vegada millor, però falta acabar d’ajustar alguns automatismes."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut