FC Barcelona Lassa – Divina Seguros Joventut: Primer derbi català al Palau

Els de Bartzokas, imbatuts a casa a la Lliga Endesa, reben un Joventut que sempre complica les coses als blaugranes

Torna la Lliga Endesa al Palau i ho fa amb un derbi català, el Barça Lassa- Divina Seguros Joventut (diumenge, 12.30h, Movistar+). Els blaugranes, que aquest curs no coneixen la derrota a casa, s’enfronten a la Penya 36 hores després d’haver jugat a la pista del CSKA de Moscou a l’Eurolliga. Sense temps per descansar els de Bartzokas han tingut un entrenament per preparar el duel contra els de Badalona.

El rival

Compta amb un equip que combina joventut amb experiència. Sergi Vidal és el líder de valoració d’un equip que compta amb altres grans jugadors com el base Sàbat, els alers Lapornik, Ventura i Abalde, els alers pivots Gielo i Bogdanovic o la fortalesa interior de Jordan i Stutz. Tots ells estan entrenats per Diego Ocampo i actualment el Joventut té un balanç de 3-8 a la Lliga Endesa.

El Barça

Té un bon balanç a la Lliga Endesa, amb 8 triomfs i tres derrotes, i buscarà la novena contra un Divina Seguros Joventut que sempre complica les coses. L’equip, després del viatge a Moscou, té tan sols 36 hores per recuperar-se i afrontar un derbi en el dia en què tots dos equips, abans del matx, se sumaran a ‘La Marató’ de TV3, amb una foto conjunta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut