“Gràcies a les entitats col·laboradores, podem oferir futbol al Camp Nou a col·lectius socials més necessitats”

“Gràcies a les entitats col·laboradores, podem oferir futbol al Camp Nou a col·lectius socials més necessitats”

El vicepresident primer Jordi Cardoner ha parlat de la Diada del Soci Solidari a Barça TV abans d’assistir a l’acte d’agraïment a totes les entitats que han col·laborat amb la distribució d’entrades

El proper dimecres se celebra la VI Diada del Soci Solidari, coincidint amb la disputa del partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei davant l’Hèrcules, i el FC Barcelona ha fet avui un acte de reconeixement a la diversitat d’entitats que col·laboren amb aquesta iniciativa i que treballen cada dia en benefici dels que més ho necessiten.

Abans d’assistir a aquest acte, el vicepresident primer del Barça i de la Fundació FCB, Jordi Cardoner, ha comentat al programa Hora B de Barça TV alguns detalls d’aquesta Diada. “Una temporada més estem molt contents per la resposta dels socis i de tots aquells que col·laboren en aquest projecte solidari, que ens permet oferir el nostre estadi i el nostre futbol a aquells col·lectius més necessitats, que si no fos per aquesta iniciativa difícilment podrien veure un partit al Camp Nou”.

El vicepresident primer blaugrana ha volgut mostrar el seu agraïment “als socis que cedeixen les seves localitats i a les entitats que distribueixen les entrades entre les diferents institucions socials, i d’aquesta manera ens ajuden a poder tirar endavant aquesta Diada Solidària”. Igual que en les edicions anteriors, Jordi Cardoner preveu que “tot i l’hora del partit a les 22 hores, hi vindrà molta gent que animarà l’equip amb alegria i en un ambient molt festiu”.

Com a novetat d’aquesta edició, Jordi Cardoner s’ha referit a la incorporació de la recollida d’aliments, dintre de la campanya del Banc d’Aliments, que tindrà lloc a la part exterior de l’entrada de tribuna, entre les portes 13 i 15.

La Diada del Soci Solidari és una iniciativa de l’Àrea Social i de la Fundació FCB que se celebra per sisè any consecutiu per afavorir que aquelles persones que pertanyen a col·lectius d’interès social, moltes de les quals no han tingut l’oportunitat de veure un partit al Camp Nou, puguin fer-ho, coincidint amb la primera eliminatòria de la Copa del Rei. L’any passat, en el partit contra el Villanovense es va batre el rècord d’assistència a aquesta Diada Solidària, amb la presència de 67.703 espectadors i aquest any es superarà la xifra de 300.000 assistents en el global de les sis edicions.  

Els principals organismes implicats en aquesta VI Diada del Soci Solidari són la Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies; l’Ajuntament de Barcelona, la Creu Roja, la Fundació del FC Barcelona i la Confederació Mundial de Penyes, que han canalitzat el repartiment d’invitacions entre les diferents institucions socials.

Recepció a les entitats col·laboradores

A la recepció celebrada a la Sala París, en què s’ha agraït la tasca de les entitats col·laboradores en aquesta Diada Solidària, Jordi Cardoner ha estat acompanyat pels membres de la Junta Directiva Emili Rousaud, responsable de l’Oficina d’Atenció Especialitzada (OAE), i Pau Vilanova, responsables del moviment de penyes barcelonistes.

L’acte també ha comptat amb la presència d’Enric Morist, coordinador autonòmic de la Creu Roja a Catalunya; Meritxell Benedí, responsable de projectes estratègics del departament de Treball, Afers Socials i Familiars de la Generalitat; Nacho Mestre i Mària Vallès, director executiu i directora general de la Fundació FCB; els patrons d’aquesta Fundació Sor Lucía Caram i Ramon Garriga, i diferents presidents de Federacions de Penyes Barcelonistes. L’acte ha comptat també amb l’assistència de representants d’un centenar d’entitats, en representació de les 1.500 institucions que han col·laborat amb el repartiment de les entrades per a aquest partit solidari.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut