Bartzokas: “Necessitem controlar el ritme del partit”

Bartzokas: “Necessitem controlar el ritme del partit”

El tècnic del Barça Lassa destaca les virtuts del Baskonia, rival dels blaugrana en el partit corresponent a la 13a jornada de l’Eurolliga

El ritme serà la clau del partit. Aquesta és l’anàlisi de Georgios Bartzokas, tècnic del Barça Lassa, a poques hores del duel contra el Baskonia corresponent a la 13a jornada de l’Eurolliga. “Necessitem controlar el ritme del partit. Estem parlant d’un Baskonia al qual li agrada molt córrer. Tenen a cinc jugadors als quals els hi agrada molt executar les accions en els primers segons de la possessió”, ha assegurat el tècnic culer.

Segons Bartzokas, serà fonamental “ser molt ràpids en la transició defensiva” i també “en el rebot ofensiu i fer les coses bé per abaixar el ritme del partit”. Considera que Baskonia “té un gran equip, especialment en la vessant ofensiva”, on compten amb “molts creadors de joc i molts anotadors”.

Per mirar de sumar la sisena victòria a l’Eurolliga, Petteri Koponen, per la seva banda, considera clau “ser intensos” i “estar bé en defensa per tenir més oportunitats per córrer”. Assegura, alhora, que cal “millorar en atac”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut