Local

Els equips del planter, protagonistes de la World Futsal Cup de Blanes

La competició compta amb la participació de 17 clubs de 7 països de tot el món

Aquest dimecres arranca la cinquena edició de la World Futsal Cup a la localitat de Blanes, una competició en que participaran els equips Juvenil, Cadet, Infantil i Aleví del FC Barcelona. Seran, en total, 60 partits repartits en 3 dies de competició i on el FC Barcelona defensarà els títols aconseguits la temporada passada en les categories Aleví, Cadet i Juvenil.

Entre els equips participants destaquen el Santos, el Corinthians i el Rio Futsal (Brasil); el Manchester i l’Ole Futsal Academy (Anglaterra), l’Asti (Itàlia); el Londrina i el Bardral (Japó); el World United, el Futsal RVA, l’Alianza i el City Futsal (USA); el Perez Zeledon Futsal (Costa Rica); i el Palafolls, el Babar i el Blanesport (Catalunya).

El torneig es divideix en cinc categories: Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil. Els equips disputen una fase prèvia en format de lligueta, i a partir de dijous els dos primers classificats de cada grup disputen les semifinals. El torneig es disputa a la Ciutat Esportiva de Blanes, i l’activitat de la competició arranca cada dia a les 9 del matí i s’allarga fins a les 6 de la tarda, des d’avui i fins divendres.

Més notícies aquí