FC Barcelona Lassa - València Basket: Duel de nivell al Palau

Els blaugranes, que no coneixen la derrota a casa a la Lliga Endesa, disputen el penúltim partit de l’any a casa contra un gran rival

El Barça Lassa rep aquest dimarts, a les 19.15 hores i en directe per Movistar+, el València Basket al Palau, un rival realment perillós i que el curs passat va superar els blaugranes a casa i a la Fonteta. Per tant, els de Bartzokas son conscients del nivell i de la dificultat d’un partit que serà el penúltim de l’any per al Barça, però l’últim del 2016 a la Lliga Endesa. El dia 30, però, l’últim plat fort de l’any serà la visita del Darussafaka turc al Palau.

El rival

Es troba en un gran moment i en una gran posició a la classificació de la Lliga Endesa amb un balanç de 9-3 i compartint segona posició amb el Barça. Els de Pedro Martínez, també fent un bon paper a l’Eurocup, són un dels equips més físics de la competició i compten amb grans jugadors per posició. Rafa Martínez, Diot, San Emeterio, Dubljevic, Kravtsov, Sastre o Oriola són alguns dels jugadors més destacats d’un València en el que també poden destacar Sikma, Thomas, Vives, Sato o Van Rossom.

El Barça

Afronta el partit amb molta confiança i ganes després d’haver recuperat el camí del triomf a Europa. En la Lliga Endesa els de Bartzokas es troben en un gran moment, a bon nivell, i volen superar un València que el curs passat va complicar molt les coses al Palau superant els blaugranes a la pròrroga. Per tant, caldrà estar ben atents els 40 minuts per aconseguir la 10a victòria a la Lliga. Els catalans, amb el dubte d’última hora d’Oleson, ja saben que no podran comptar amb els lesionats Perperoglou, Ribas i Lawal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut