Barça-Reial Madrid, semifinals de LaLiga Promises

Barça-Reial Madrid, semifinals de LaLiga Promises

L’Infantil B goleja al PSG als quarts de final per 4-0 i es trobarà demà als blancs en la lluita per accedir a la final (11.50 hores, Barça TV)

L’Infantil B es jugarà demà l’accés a la final de LaLiga Promises contra el Reial Madrid. Hi haurà, per tant, mini clàssic en aquesta edició del torneig internacional que es disputa al Puerto de la Cruz de Tenerife. L’equip de Sergi Milà, que pel matí havia perdut en el darrer partit de la fase de grups contra el Sevilla (0-1) i accedia als quarts de final com a tercer classificat, s’ha desfet amb contundència del PSG (4-0). El partit de semifinals es disputarà demà, ja a dos parts de 20 minuts cadascuna, a les 11.50 hores en directe per Barça TV.

El Barça ha signat un partit perfecte contra el PSG. Una exhibició de joc al més pur ADN Barça que li ha servit per obrir el marcador al primer minut de joc gràcies a un xut espectacular d’Aleix que ha entrat per l’escaire. Tres minuts després, Capdevila feia el 2-0 i Xavi Planas, en una gran acció individual, sentenciava el partit a la primera meitat. A la segona part, ha estat Pablo López qui ha arrodonit la victòria. El Reial Madrid, per la seva part, ha empatat contra el Sevilla (1-1), però s’ha imposat a la tanda de penals per 2-0. En l’únic precedent d’aquesta temporada, en futbol 11, el Barça es va imposar per 2-1 al Reial Madrid al Torneig Stadium Venecia de Saragossa.

L'altra semifinal la disputaran l'Sporting de Gijón i l'Atlètic de Madrid, després de vèncer el Betis i el Vila-real, respectivament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut