FC Barcelona Lassa - Darussafaka Dogus: Volen tancar el 2016 amb victòria

FC Barcelona Lassa - Darussafaka Dogus: Volen tancar el 2016 amb victòria

Els de Bartzokas reben un dels equips més forts de la competició al Palau amb el gran objectiu de seguir sumant victòries

El Barça Lassa rep aquest divendres, a les 21 hores i en directe per Esport3 i Movistar+, el Darusafaka Dogus d’Istanbul en un partit que tancarà l’any 2016 dels blaugranes, que volen oferir un triomf a l’afició i seguir escalant posicions a la classificació de l’Eurolliga. L’equip turc que entrena David Blatt té actualment dues victòries més que el Barça, fet que indica el gran nivell del rival. Catalans i turcs tan sols s’han enfrontat dos cops al llarg de la història: va ser a la Copa Korac del 1999, amb un partit guanyat per cada equip.

El rival

Compta amb un dels millors pressupostos de la competició i té una gran i llarga plantilla, que té talent en l’u contra u i també com a grup. Ha superat el CSKA, el Madrid i el Fenerbahçe, entre d’altres, i també ha guanyat ja quatre partits a domicili. Per tant caldrà estar ben concentrat els 40 minuts per superar-lo. Els seus referents ofensius són el base Bradley Wanamaker (14,1 punts), l’aler Will Clyburn (14,1), l’escorta Scottie Wilbekin (11.4) i el també exterior Anderson (10.4). A més, en el joc interior hi destaquen Moerman, Erden, Slaughter o Aldemir, entre d’altres, i ha incorporat el jove Ante Zizic recentment.

El Barça

Els de Bartzokas, que no va poder dirigir l’últim entrenament de l’equip per un procés víric, seguiran sense poder comptar amb Perperoglou. Els blaugranes, després del triomf contra l’EA7 Emporio Armani, volen seguir sumant i escalant posicions a la taula amb un triomf contra un equip que sap què és guanyar també a domicili com va demostrar a Belgrad, Kazan o la pista del Fenerbahçe.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut