Josep Maria Bartomeu: “L’esforç que fa tot l’equip d'hoquei és màxim”

Josep Maria Bartomeu: “L’esforç que fa tot l’equip d'hoquei és màxim”

El Barça Lassa es fa la fotografia oficial de la temporada i rep el suport del president del FC Barcelona, que desitja “arribar a totes les finals possibles i guanyar molts títols”

El Barça Lassa d’hoquei patins es va fer els darrers dies la fotografia oficial de la temporada 2016/17 amb la presència de Josep Maria Bartomeu. Sobre el parquet del Palau Blaugrana, el president del FC Barcelona va saludar els jugadors i el cos tècnic del primer equip “d’una secció històrica del nostre club que ha tingut i que està tenint molts èxits”. “L’aposta i la inversió que fem ha de seguir com fins ara”, va expressar Bartomeu.

El màxim mandatari del Club va donar suport a l’equip per afrontar amb èxit el 2017 i va desitjar “arribar a totes les finals possibles i guanyar molts títols”. “L’esforç que fa tot l’equip és màxim i l’hoquei patins és una secció que tots estimem i admirem moltíssim”.

Davant el micròfon de Barça TV, Bartomeu també va dirigir-se al soci per dir-li que “vingui més a veure hoquei: és un joc molt actiu, ràpid i bonic de veure. Venir al Palau sempre és una gran satisfacció”. En aquest sentit, el president va destacar que l’equip necessita el suport en partits com el del proper dissabte, 7 de gener (20.05 h), contra el Liceo, o contra el Porto el 14 de gener (20.45 h). “Europa és la gran fita i animo tothom a veure un equip amb grans figures i jugadors, alguns fets a casa, i també amb una base catalana sòlida en un esport molt arrelat a la nostra terra”.

A l’acte de la fotografia oficial amb el president també hi van estar presents el directiu Josep Ramon Vidal-Abarca, el mànager Toni Miró i els membres de la comissió esportiva Daniel Vives, Esteve Pérez, Àlex Vidal-Abarca i Xavier Bosch.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut