Tornada a l’activitat per Sant Esteve

Tornada a l’activitat per Sant Esteve

Després de 5 dies de festa per l’aturada nadalenca l’equip ha tornat a entrenar-se pensant en el compromís de divendres a la pista de Xota

“La millor manera per tornar a aspirar a guanyar títols és treballar, treballar i treballar”, va comentar fa poc Marc Tolrà en una entrevista a BarçaTV. I l’equip s’ho aplica al peu de la lletra. Els jugadors del Barça Lassa de futbol sala han descansat el temps just per celebrar el Nadal i aquest mateix dilluns dia 26 ja han tornat a l’activitat per preparar el partit de divendres a Pamplona. El Xota presenta uns números espectaculars a casa aquesta temporada, amb cinc victòries i una sola derrota contra Movistar Inter. Després del partit contra Xota, l’equip visitarà la pista del Catgas Energia Santa Coloma i rebrà el Jaén en els tres partits que falten per acabar la primera volta. “Ens esperen tres partits molt exigents contra tres equips de la part alta de la lliga i que s’estaran jugant la vida per entrar a la Copa”, explica el segon entrenador Miguel Andrés. “Ens enfrontarem a tres bons equips que tenen unes plantilles molt competitives, i si no volem disgustos haurem de mantenir el nivell dels últims partits”, adverteix el segon entrenador del Barça Lassa.

L’aturada nadalenca ha arribat en el millor moment de la temporada per als blaugrana, líders de la lliga després d’encadenar quatre victòries seguides contra Palma, Llevant, Inter i Santiago. “Les vacances ens tallen una mica el ritme, però també és cert que ens poden anar molt bé aquests dies de desconnexió per tornar mentalment frescos i amb les energies renovades”, opina Miguel Andrés. “El liderat ha significat una empenta per la moral de l’equip i no el volem deixar escapar”, sentencia el tècnic.

En el proper mes, i abans de l’aturada per seleccions de finals de gener, el Barça ha de jugar els tres partits ja esmentats contra Xota, Catgas i Jaén, ha de rebre el Peñíscola i ha de visitar la pista del Cartagena. L’equip, per cert, ja té assegurat matemàticament el bitllet per disputar la fase final de la Copa del Rei a Ciudad Real entre el 9 i el 12 de març.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut