Tolrà, eternament agraït al Xota

Tolrà, eternament agraït al Xota

El tanca blaugrana va jugar dues temporades cedit al club navarrès abans de fer el salt definitiu al primer equip del Barça Lassa

Marc Tolrà, actual tercer capità del primer equip del Barça Lassa, guarda un vincle molt estret amb el Xota. El jugador de Vilassar va jugar dues temporades a Pamplona cedit pel Barça Lassa entre el 2013 i el 2015. Allà va coincidir amb molts integrants de l’actual plantilla del Xota. És el cas del tècnic Imanol Arregui i de jugadors històrics del conjunt navarrès com Javi Eseverri i d’altres com Dani Saldise, Roberto Martil,  i Jesulito. La temporada passada ja es va enfrontar quatre vegades al seu exequip, amb un balanç de 4 victòries blaugrana, inclosos els dos partits del playoff de semifinal de la lliga. I enguany torna a Pamplona amb el mateix sentiment d’agraïment que el dia que va marxar de Xota.

“Van ser dues temporades espectaculars allà”, diu Tolrà. “La primera perquè era la primera vegada que jugava a Divisió d’Honor i em van ajudar molt a adaptar-me tant al club com a la categoria, i la segona perquè a nivell de rendiment personal i també d’equip va ser espectacular”, recorda. Tolrà explica que conserva molt bones amistats al Xota i que sempre que pot s’escapa a Pamplona per veure els excompanys. “Serà un partit especial a nivell emocional”, reconeix. Això sí, el tanca adverteix que “són un rival duríssim i si no estem al nivell ens poden passar per sobre”.

Declaracions de Marc Tolrà, jugador del Barça Lassa:

CESSIÓ: “Van ser dues temporades espectaculars allà. La primera perquè em van ajudar a integrar-me molt ràpidament i em van donar l’oportunitat de jugar a Divisió d’Honor. I la segona perquè a nivell de rendiment personal i també d’equip va ser espectacular. Va ser la temporada de la meva “explosió” esportiva, i com a equip també vam assolir el rècord de punts a la lliga i ens vam classificar per a les semifinals de la Copa d’Espanya.”

SENTIMENTS: “Jugar allà sempre és un plaer. El president sempre baixa i m’abraça i l’entrenador, l’Imanol, també es preocupa per com em va. És un partit especial a nivell emocional”.

AMICS: “Conservo molts bons amics allà. Des de l’entrenador i fins al company que jugava menys. La gent és molt propera i sempre m’han tractat de manera espectacular. Sempre que puc m’escapo a Pamplona per veure’ls i guardo molt bona relació”.

PARTIT: “És un dels partits més difícils, pot estar perfectament al nivell dels partits contra Inter i Pozo. I més ara, que ells estan en un moment espectacular i en l’últim mes han sigut capaços de guanyar al Palma i al Catgas. És un rival molt dur i si no estem al nivell ens poden passar per sobre”.

RIVAL: “Tot el bloc de jugadors importants ja fa molt que juguen junts i tots tenen molt clar el que han de fer i com juguen. El lideratge dels més veterans com l’entrenador Imanol Arregui i el Javi Eseverri és clau. I aquesta temporada també destaca el bon rendiment de Yoshikawa, que és un tanca molt bo”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut