El Barça Lassa torna a la feina celebrant el dinar de Nadal

El Barça Lassa torna a la feina celebrant el dinar de Nadal

L’equip blaugrana ha realitzat el primer entrenament després de les festes nadalenques i ha fet el tradicional dinar de germanor

El Barça Lassa d’hoquei patins ha tornat a la feina aquest dimecres. L’equip dirigit per Ricard Muñoz ha realitzat una sessió preparatòria al Palau Blaugrana i després ha celebrat el tradicional dinar de Nadal, en un àpat de germanor en què també hi han estat presents el directiu Josep Ramon Vidal-Abarca, el mànager Toni Miró i els membres de la comissió esportiva Esteve Pérez, Àlex Vidal-Abarca i Xavier Bosch.

Els presents a l’àpat han compartit moments agradables amb l’entrega de l’amic invisible. Josep Ramon Vidal-Abarca també ha dirigit unes paraules a l’equip, amb què ha desitjat una bona entrada d’any i ha augurat un 2017 ple d’èxits.

Per la seva banda, Ricard Muñoz ha declarat a Barça TV que “ha estat un bon dia per dinar plegats, reprendre la convivència, els entrenaments i mirar d’acabar l’any de la millor manera”. Sobre el 2016, el tècnic blaugrana ha destacat que “ha estat un gran any” en què s’han aconseguit “títols i fites importants, com la Lliga i la Copa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut