Foto oficial amb el president Bartomeu

Foto oficial amb el president Bartomeu

El president del FC Barcelona explica que la secció “afronta una temporada il·lusionant” amb nou tècnic i plantilla renovada

El primer equip de futbol sala del Barça Lassa ja compta amb la foto oficial de la temporada 2016/17 amb la presència del president Josep Maria Bartomeu i el directiu responsable de la secció, Josep Ramon Vidal-Abarca.

En l’acte protocol·lari de la fotografia, que es va portar a terme just abans de l’aturada nadalenca, el president Josep Maria Bartomeu va fer balanç dels primers mesos del nou projecte del futbol sala blaugrana. El president del FC Barcelona està convençut que la secció pot tornar a viure “grans èxits” i qualifica d’”il·lusionant” la temporada. Tot i això, l’equip ha patit molts canvis aquesta temporada i Bartomeu és conscient que el projecte “requereix paciència” per obtenir els resultats desitjats.

El president blaugrana també va dir que “cal seguir invertint en la secció de futbol sala per consolidar l’equip entre els grans d’Europa” i va recordar la importància de fer realitat el “Nou Palau” per donar resposta a tot el suport de l’afició que omple el Palau actual.

Declaracions de Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona

PRESENT: “És una temporada de canvis amb nou staff tècnic i una gran renovació de la plantilla. És una temporada il·lusionant on hi poden haver grans èxits perquè s’ha construït un gran equip, però per aconseguir-ho també cal tenir la paciència necessària que exigeixen aquest tipus de canvis.”

FUTUR: “La secció és una secció d’èxit, que ja està plenament consolidada, i que ens ha fet gaudir molt a tots els aficionats culers amb les victòries i els títols dels últims anys. L’equip de futbol sala del Barça ja és un dels més importants i respectats d’Europa i cal seguir invertint en el projecte per seguir amb la mateixa tònica. En aquest sentit, cal que el nou Palau sigui una realitat perquè ja fa anys que el Palau actual s’omple en les grans cites de l’equip de futbol sala, l’equip té el suport de l’afició culer i això ens omple a tots d’orgull”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut