Local

Luis Enrique: “És una llàstima, hem fet 40 minuts d’escàndol”

El tècnic asturià ha destacat la bona primera part de l’equip però a la segona meitat els errors han condemnat els culers

El FC Barcelona ha caigut davant el Manchester City (3-1) en un partit en què els culers han dominat clarament la primera part, però a la segona els locals han aconseguit revertir la situació amb una bona reacció. El tècnic blaugrana, Luis Enrique Martínez, ha destacat a la roda de premsa: “Han estat 40 minuts d’escàndol, d’un gran nivell, però a la segona hem comès massa errades”.

Repassa les declaracions més destacades de Luis Enrique a la roda de premsa:

  • “Han estat uns primers 40 minuts d'escàndol, de gran nivell. Amb ocasions de gol, dominant i sense permetre ocasions a ells. Hem pogut tancar el partit, però no ho hem fet i un error nostre els ha permès empatar. És una llàstima”.
  • “Crec que ha estat una de les millors primeres parts de l'equip, en un escenari com aquest i amb un rival tan difícil té molt de mèrit”
  • “A la segona part hem comès errors que no solem cometre, hem perdut el control de la pilota i ho hem acabat pagant. Uns errors que en gran part han estat provocats per la intensa pressió que ens han fet”
  • “El segon gol del City ve d’una falta evitable. Però tot i així hem tingut una ocasió claríssima d’André Gomes per empatar, però no hem tingut la fortuna d'anotar”
  • “En aquest tipus de partits els errors es penalitzen, i així ha estat. Però hem d’aixecar-nos quan es perd i continuar treballant; intentarem guanyar els dos partits que ens queden”
  • “Tenen jugadors molt bons al davant i en les transicions ens han fet mal”
  • “Hem iniciat amb centrals a cama canviada perquè la pressió alta ens orientava cap a les bandes, volíem superar aquesta pressió així. Però no han pressionat tan alt des del principi com esperàvem”

 

Més notícies aquí