Noia Freixenet – FC Barcelona Lassa: Triomf treballat per mantenir la distància (0-4)

Els blaugranes, líders de l’OK Lliga, han vençut amb claredat i recuperen la diferència de sis punts respecte al segon classificat

El FC Barcelona Lassa ha vençut amb contundència i claredat el Noia Freixenet (0-4) en el partit ajornat de la setena jornada de l’OK Lliga gràcies als gols de Pablo Álvarez, Pau Bargalló, Matías Pascual i Xavi Barroso. Amb aquest triomf, els culers, líders de la categoria, recuperen la bona renda de sis punts respecte al segon classificat després d’haver disputat vuit jornades amb 24 punts aconseguits de 24 possibles.

El duel a l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní ha començat amb força intensitat, i el Barça Lassa ha portat les regnes del partit en tot moment. El matx s'ha iniciat amb Nil Roca –jove jugador de només 19 anys que està cedit al conjunt de Sant Sadurní pel FC Barcelona– com a titular al cinc inicial del Noia. Precisament, el seu germà bessó, Blai Roca, ha entrat a la convocatòria del Barça Lassa per la baixa del porter Sergi Fernández.

A poc a poc els homes de Ricard Muñoz han anat controlant el joc, i el primer gol no ha trigat a arribar. Una bona assistència del sadurninenc Marc Gual, als vuit minuts de joc, ha permès als blaugranes avançar-se al marcador amb un bon gol de Pablo Álvarez. L’argentí ha rematat dins l’àrea amb gran qualitat després de la bona passada de Marc Gual.

La primera meitat ha anat transcorrent amb els culers dominant i arribant a la porteria de Xus Fernández. Després de diversos intents, ha acabat caient el segon gol de la nit, obra de Pau Bargalló, que avui visitava per primer cop com a blaugrana la pista on va formar-se com a jugador. La diana ha arribat després d'una bona jugada individual per entrar a l'àrea que ha acabat culminant el mateix Pau Bargalló.

A la segona part, la sentència

A l’inici del segon temps s'ha pogut presenciar dos equips força intensos, amb els locals intentant entrar al partit i els visitants amb la intenció de sentenciar-lo. El Barça Lassa s’ha mostrat molt segur en defensa, i Egurrola ha aconseguit mantenir de nou la seva porteria a zero. El porter culer ha disputat quatre duels de Lliga aquesta temporada i no ha rebut cap gol.

El Noia hauria pogut ficar-se de ple dins del partit si Ferran Rosa, al minut 40, hagués marcat el penal, però el jugador local ha enviat la bola al travesser. Contra el líder, si perdones ho pagues, i dos minuts després el Barça ha anotat el 0-3 per encarrilar el matx. Matías Pascual, després d’una bona assistència de Lucas Ordoñez per darrere de la porteria, ha marcat el tercer de la nit.

Finalment, a falta de tres minuts per al final, Xavi Barroso, de penal, ha anotat el 0-4 definitiu per acabar enduent-se els tres punts de Sant Sadurní. El Barça Lassa torna a sumar una nova victòria a l’OK Lliga i ja en van vuit en vuit partits. El proper compromís serà dissabte, dia 12 (20.45 h), a la pista del PAS Alcoi, en el matx corresponent a la 9a jornada de l’OK Lliga.