El segon Sports Technology Symposium del FC Barcelona es clausura convertit en referència del sector

El segon Sports Technology Symposium del FC Barcelona es clausura convertit en referència del sector

La segona jornada del simpòsium ha desenvolupat temàtiques com el Mobile First i els Smart Stadiums

El segon simpòsium de tecnologia aplicada al món de l’esport s’ha clausurat aquest migdia amb gran èxit i convertit en referència del sector. L’esdeveniment, acollit pel FC Barcelona a l’Auditori 1899 i amb el suport d’ESADE i T-Systems, ha comptat amb múltiples presentacions de la mà d’experts d’abast mundial sobre temàtiques com els Smart Stadiums i les noves oportunitats de negoci que propicia l’esfera digital.

La segona i última jornada de l’Sports Technology Symposium 2016 ha arrencat amb una presentació sobre el paradigma del Mobile First a càrrec de Jerry Newman, representant de Facebook; Matt Moreno, dels Chicago Bulls; Rayde Baez, de l’Eurolliga, i Hector Arguelles, de l’NBA.

A continuació s’ha profunditzat sobre el desenvolupament dels Smart Stadiums i la seva capacitat per oferir una experiència única i revolucionària als aficionats, un tema d’extrema rellevància per a les organitzacions esportives i que ja va tractar-se el 2015.

De la mateixa manera, també s’ha parlat de les noves tecnologies de la informació i de les noves oportunitats de negoci que sorgeixen de l’entron digital per a les empreses esportives. Els encarregats de realitzar aquestes presentacions han estat Daniel Brusilovsky, el representant d’innovació dels Golden State Warriors, i Gerry Pennell, cap de Tecnologia i Comunicació del COI.

El doctor Jordi Monés, directiu del Club i comissionat de l’FCBUniversitas, dins el qual s’emmarca l’Sports Technology Symposim, ha destacat: “El Club té la vocació de convertir-se en un punt de referència per al negoci de la innovació, la tecnologia i el coneixement”.

La segona edició d’aquest simpòsium global de tecnologia aplicada al món de l’esport ha duplicat el nombre d’assistents respecte del 2015, amb un total de 580. L’esdeveniment s’ha clausurat amb la publicació de les dates de la futura tercera organització de l’esdeveniment, el 9 i el 10 de novembre del 2017, prova del gran èxit de les jornades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut