Ja es coneixen els guanyadors dels concursos FCBchallenge i ClasicoFCB

Ja es coneixen els guanyadors dels concursos FCBchallenge i ClasicoFCB

Emmanuel Galicia Rivera i Rodrigo Rodriguez vindran des de Mèxic i Barcelona al Camp Nou per viure el Barça-Madrid d’aquest dissabte

Emmanuel Galicia Rivera, un noi mexicà de 19 anys, ha estat nombrat guanyador del joc FCBChallenge, en què han participat prop de 200.000 persones d’arreu del món. Emmanuel vindrà des de Mèxic acompanyat del seu germà i podrà viure el Clàssic al Camp Nou, així com també ho podrà fer Rodrigo Rodríguez i la seva dona. El barceloní, de 26 anys, ha guanyat la campanya ClasicoFCB entre més de 400.000 persones inscrites d’arreu del món. Així doncs, els dos afortunats i els seus acompanyants ja ho tenen tot enllestit per viure en directe el partit del Clàssic, que es disputarà el 3 de desembre al Camp Nou.

El FC Barcelona ha tingut activades per tot el món dues campanyes paral·leles ‘online’ en què se sortejava un viatge per assistir al Clàssic. La primera, FCBchallenge, consistia en un joc d’habilitat en què els usuaris que fossin capaços de completar els 5 nivells de dificultat entrarien en el sorteig del premi esmentat, mentre que a la segona, ClasicoFCB, simplement n’hi havia prou a registrar-se.

Els premis estan compostos per:

  • Bitllets d’avió d’anada i tornada, des de l’aeroport més proper de la ciutat de residència del guanyador i el seu acompanyant fins a Barcelona.
  • Dues entrades per al Clàssic.
  • Allotjament de dues nits en un hotel 3* o superior de Barcelona.
  • Les despeses de transport per als trajectes aeroport-hotel i hotel-estadi.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut