FC Barcelona Lassa- Silkeborg: Contundència i gols per continuar colíders (34-19)

Els homes de Xavi Pascual han sumat una nova victòria per continuar al capdamunt del grup A de la VELUX EHF Champions amb una gran actuació de Pérez de Vargas

El FC Barcelona Lassa ha guanyat amb solvència el Silkeborg (34-19) en una gran tarda d’handbol al Palau. Els homes de Xavi Pascual han començat aquesta segona volta de la fase de grups de la VELUX EHF Champions de la mateixa manera que van acabar la primera: guanyant el Silkeborg. Amb aquesta victòria els culers es mantenen colíders empatats a punts amb el PSG, precisament l’equip que visitarà el Palau Blaugrana la propera jornada.

El matx ha començat amb força intensitat i amb els visitants intentant no arronsar-se davant el conjunt culer. Els homes de Bredsdorff-Larsen han sortit convençuts de poder posar les coses difícils al Barça, i de fet als primers cinc minuts han manat al marcador, amb un 1-3.

Reacció local

Els culers, però, a poc a poc ha anat ficant-se en el matx, amb un Andersson especialment fi en l’apartat golejador (4 gols en els primers 15 minuts) amb un parcial de 7-1. Andersson ha acabat la primera part anotant un total de cinc dianes i com a màxim anotador del primer període.

Els blaugranes han continuat obrint escletxa al marcador, i això ha provocat que el tècnic danès gastés dos temps morts en els primers vint minuts. Tot i així, el Barça ha continuat al mateix nivell, i amb un Pérez de Vargas molt endollat sota pals. El partit ha arribat al descans amb un penal transformat per Lazarov per situar el 18-10 al marcador i finalitzar la primera meitat amb un bon coixí de gols.

Un segur sota pals

Els homes de Xavi Pascual no han afluixat el ritme i han continuat golejant la porteria visitant. A més, Pérez de Vargas ha estat intractable, amb aturades de molt mèrit, i ha iniciat la segona part amb un penal detingut i sent un autèntic mur per a l'atac danès. De fet, el porter ha acabat el matx amb un 50% d'aturades en els llançaments que li han fet. Amb el Silkeborg sense porter, un parell d’accions amb gols de camp a camp dels culers Víctor Tomás i Viran Morros han acabat de distanciar el Barça, que s’ha situat 13 gols per sobre.

I és que els danesos no han aconseguit marcar el primer a la segona part fins al minut 11, gràcies a les grans aturades de Pérez de Vargas i també a la gran defensa blaugrana. Tot i així, els culers han arribat a estar a +17 al marcador, amb Lazarov liderant l’apartat golejador. El ‘77’ blaugrana ha acabat sent el màxim anotador del matx, amb 7 gols. Durant els últims minuts el vendaval ofensiu culer ha seguit latent, amb Dika Mem, Valero Rivera i Víctor Tomás anotant en atac.

Finalment, victòria contundent del Barça Lassa per 15 gols per mantenir-se al capdamunt de la classificació del grup A amb 14 punts i arribar al duel crucial amb el PSG (el dia 3 de desembre a les 20.30 hores) amb els mateixos punts que els parisencs.