Avia Puente Genil - FC Barcelona Lassa: El Barça segueix infal·lible (29-35)

Els homes de Xavi Pascual liderats per Lazarov, màxim golejador blaugrana amb 6 gols, ha sumat una nova victòria i no han donat opció al conjunt andalús

El Barça Lassa d’handbol segueix comptant els seus partits per victòries. En aquesta 13a jornada de la Lliga Asobal, el conjunt de Xavi Pascual ha vençut el Puente Genil per 29-35 en un partit que no s’ha trencat fins al final de la primera part. Lazarov i Jallouz, amb cinc i sis gols respectivament, han dirigit al conjunt blaugrana cap a la victòria 104 en la competició domèstica.

El partit contra el Puente Genil ha començat amb un Barça endollat. Els homes de Xavi Pascual s’han posat ràpidament per davant i no han cedit en cap moment dels primers 30 minuts. El conjunt cordovès, però, no deixava que el Barça Lassa es desenganxés del marcador. Amb una defensa 6-0, els homes de Joaquin Soler replicaven cada un dels gols del conjunt blaugrana i arribaven a l’equador de la primera part amb 8-10 (min. 14).

La resistència del Puente Genil semblava arribar a la seva fi quan dos contraatacs blaugrana, transformats per Sorhaindo i Saubich respectivament, posava la màxima diferència al marcador (10-15, min. 22). Però, només  un minut més tard, una pèrdua del Barça i una aturada del porter rival Jorge Oliva, deixaven de nou al Puente Genil a 2 gols del Barça Lassa (13-15, min. 24). La primera part ha acabat amb un gol encaixat des de més de 9 metres pel Barça Lassa sense Ristovski a la porteria (15-19).

Jallouz trenca el partit

La represa ha començat amb un guió similar al dels primer 30 minuts. El Puente Genil no donava el seu braç a tòrcer i intentava reduir diferències. No obstant això, dos grans gols consecutius de Wael Jallouz deixava als de Xavi Pascual a +7 (19-26). A partir d’aquí, els blaugrana, ja amb la victòria a tocar, han deixat que el conjunt andalús tornés a apropar-se a l’electrònic, així com ha passat en els primers 30 minuts.

Un Jallouz immens, amb 5 gols transformats a la segona part, era el que mantenia les distàncies amb el Puente Genil. I és que els blaugrana han mantingut els 7 gols de diferència, fins que ha aparegut Dika Mem per ampliar aquesta avantatge i deixar definitivament enfonsat al Puente Genil. L’enfrontament ha acabat resolent-se per 29-35 i ha significat la victòria 104 a la Lliga del Barça Lassa.