SA Mérignac – FC Barcelona Lassa: Examen superat amb solidesa i resolució (2-6)

SA Mérignac – FC Barcelona Lassa: Examen superat amb solidesa i resolució (2-6)

Els blaugranes, amb gols de Pau Bargalló (3), Barroso, Pablo Álvarez i Gual, s’imposen en una pista inèdita i es mantenen invictes aquesta temporada

El FC Barcelona Lassa d’hoquei patins ha superat amb bona nota l’examen que se li presentava en la visita a la pista del Mérignac francès. El conjunt de Ricard Muñoz s’ha imposat en la segona jornada de la Lliga Europea gràcies a un partit seriós i resolutiu. Pau Bargalló, amb un hat-trick, ha estat el gran protagonista d’un triomf que han completat Xavi Barroso, Pablo Álvarez i Marc Gual. En una pista poc habitual, els blaugranes han sumat tres punts més, es mantenen al capdavant del grup B amb els sis punts punts possibles i continuen invictes aquest curs.

Durant la primera part el partit ha estat un intercanvi constant a les dues porteries. Intercanvi de jugades, d’ocasions i de gols. En aquest escenari, el Barça Lassa no s’ha trobat incòmode i ha sabut imposar la seva qualitat. Els culers s’han adaptat ràpidament a les condicions de la pista, i s’han avançat al minut 9 amb una diana de Barroso. Els locals, però, han reaccionat tres minuts després amb la igualada de Guilhem Lesca. Els francesos han desaprofitat una falta directa, i el tram final del primer temps ha estat boig.

Pau Bargalló ha tornat a avançar el Barça Lassa amb un bon xut de cullera, i Guilhem Lesca ha repetit per tornar les taules al marcador. Però en la jugada següent, sense temps per a la celebració local, Pablo Álvarez ha marcat per anar als vestidors amb un avantatge de 2 a 3.

Triomf segellat amb autoritat

Després d’un primer temps d’intercanvis, el Barça Lassa ha començat la segona part amb la clara intenció d’imposar la seva llei. I així ho ha fet. Quan només s’havien jugat 26 segons, Marc Gual ha obert escletxa al marcador amb el 2-4, i uns minuts després Pau Bargalló ha tornat a marcar per confirmar un inici de segon temps impecable. L’atacant blaugrana ha fallat una falta directa, i Pascual ha fet el mateix amb un penal. A l’altra porteria, Aitor Egurrola ha solucionat amb una gran aturada una altra falta directa executada per Le Berre.

Finalment, Bargalló ha completat el seu particular hat-trick per segellar un triomf valuós a la Lliga Europea. Els blaugranes compten els seus partits per victòries, i divendres visitaran la pista del CP Vilafranca en el duel de la jornada 11 de l’OK Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut