Mascherano: “La baixa de Bale no afectarà el Reial Madrid”

Mascherano: “La baixa de Bale no afectarà el Reial Madrid”

El jugador blaugrana ha destacat que el conjunt blanc té arguments més que suficients per suplir la baixa del gal·lès

El Clàssic que es jugarà aquest dissabte, a partir de les 16.15 hores, no és un partit qualsevol. El FC Barcelona i el Reial Madrid es veuran les cares amb l’objectiu de sumar tres punts que, anímicament, tenen més transcendència que en la resta de partits que ambdós conjunts disputen al llarg de la temporada. Tot i que el conjunt blanc arriba al Camp Nou sense Gareth Bale, Javier Mascherano ha restat importància a la baixa d’un dels titulars indiscutibles per a Zinedine Zidane: “Més enllà del fet que ells perden un jugador molt important, aquesta temporada els seus recanvis han funcionat molt bé”. “El Madrid té jugadors de moltíssima qualitat als quals haurem de parar una atenció especial, jugui qui jugui”, opina el jugador del FC Barcelona.

Javier Mascherano s’ha manifestat sobre les seves sensacions en les hores prèvies al partit de dissabte: “És un partit totalment diferent a la resta, a causa de les circumstàncies que l’envolten”. “Tot i que hi ha tres punts en joc, com en la resta de partits la repercussió d’abans i després del duel fa que aquest partit sigui especial”. Mascherano assegura que el bon nivell dels dos conjunts en els darrers cursos eleva encara més un dels partits amb més seguiment arreu del món. “L’expectació davant aquest partit ha augmentat, ja que tots dos equips han crescut en aquests últims anys. Som dos equips molt forts”, afirma l’argentí.

“Tàcticament la preparació és la mateixa que davant qualsevol altre rival, tot i que sí que posarem incís en certs aspectes a causa de la qualitat que tenen”, reconeix el defensa blaugrana. Mascherano ha posat èmfasi en la preparació anímica, ja que ha comparat el duel d’aquest dissabte amb una final: “Anímicament el partit es comença a jugar abans que la resta, com si fos una final de Champions o una gran competició”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut