Local

Justin Bieber visita l'entrenament del FC Barcelona

L’estrella del pop, que actua aquest dimarts al Palau Sant Jordi de Barcelona, ha volgut saludar els jugadors del primer equip i compartir una estona amb ells a la Ciutat Esportiva

La darrera sessió abans de viatjar cap a Glasgow ha tingut un convidat especial. Es tracta del cantant canadenc Justin Bieber, que aquest dimarts actua al Palau Sant Jordi i ha volgut aprofitar el viatge per saludar els jugadors del primer equip del FC Barcelona i passar una estona amb ells a la Ciutat Esportiva.

L’estrella del pop, a més, ha tingut l’oportunitat de trepitjar la gespa del camp Tito Vilanova, on ha pogut compartir la pilota amb diferents futbolistes, com ara Neymar Jr o Rafinha. I és que, en aquesta jornada, s’ha pogut veure el cantant practicant el seu xut, així com posant a prova les seves habilitats com a porter.

No és la primera vegada que l’estrella del pop visita un entrenament del Barça. Ja ho va fer l’any 2011, quan va conèixer per primera vegada Messi, Iniesta i companyia. En aquella ocasió, i vestit amb la segona equipació blaugrana, també se’l va poder veure jugar un partidet juntament amb algun dels jugadors blaugrana, tal i com es pot recordar en el vídeo que s'adjunta a continuació:

Més notícies aquí