El FC Barcelona obre una botiga al centre de Barcelona de la mà de Nike

El FC Barcelona obre una botiga al centre de Barcelona de la mà de Nike

A tan sols tres dies del Clàssic, el club blaugrana inaugura a la Ciutat Comtal la botiga més gran del club en ple centre.

El FC Barcelona ha obert aquest dimecres les portes de la seva botiga més gran al centre de Barcelona. Situada a l’artèria comercial de la ciutat catalana, el Passeig de Gràcia, aquest nou espai té com a objectiu convertir-se en un punt de referència per als aficionats blaugranes.

El nou espai del FC Barcelona, dissenyat en col·laboració amb Nike, compta amb 300 m2 de superfície de venda, distribuït en 2 pisos on els seguidors de l’equip podran trobar tot tipus de productes i serveis relacionats amb el club. A més, a l’interior de la botiga hi ha un camp de futbol de gespa artificial on s’hi realitzaran proves de producte.

A més dels equipaments i els productes exclusius del FC Barcelona, els aficionats hi trobaran una àmplia varietat de productes Nike ja que un dels objectius és oferir-los tot allò que necessitin, independentment de l’edat i el nivell, per ajudar-los a desenvolupar el seu potencial i les seves capacitats futbolístiques.

Un equip integrat per 28 entusiastes de l’esport, i especialment del Barça, entre professionals del futbol amb una àmplia experiència, s’encarregarà d’atendre i ajudar els visitants.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut