Local

Gerard Piqué: “A vegades la pilota no vol entrar”

El central català s’ha lamentat de les moltes ocasions que ha tingut l’equip blaugrana i que finalment no han pogut acabar en gol

Gerard Piqué s’ha mostrat contundent després que el FC Barcelona no hagi pogut aprofitar les clares i múltiples ocasions que ha tingut en l’empat d’aquest dissabte davant del Màlaga per 0-0 al Camp Nou. El central català ha afirmat: “En aquesta mena de partits el que hem de fer es guanyar-los abans”. Piqué feia una bona autocrítica del matx que els blaugranes han disputat avui, i afegia: “Hem jugat relativament bé, tenint la pilota, movent-la bé i creant ocasions. Però la pilota de vegades no vol entrar, el futbol és així. Són dos punts que es perden, però continuem endavant”.

El central també ha volgut desmarcar-se de qualsevol mena d’excusa i ha estat contundent en dir: “Som el Barça, no tenim excuses per a les baixes”. Finalment, Piqué no ha volgut lamentar-se del duel i només pensa en el proper matx davant de la Reial Societat: “Ara intentarem anar a Anoeta amb ganes per intentar endur-nos-en els tres punts”.

Repassem les declaracions més destacades dels jugadors del Barça després del partit:

Sergio Busquets:

“Sabem que aquest tipus de partits són difícils, ho hem intentat molt però sense sort de cara a porta”.

“Així és el futbol, si no estàs encertat no pots guanyar”.

“Absències de Messi i Suárez? Són dos dels que més marquen la diferència i sempre es troben a faltar, però no és excusa”.

“Ho hem intentat fins al final, ells estaven molt ben tancats. A la primera part ens ha costat més, però a la segona part no hem tingut sort”.

“És molt difícil perquè gairebé no hi ha espais. Ells han renunciat a tenir la pilota, a crear ocasions”.

“Ha estat una llàstima, però ara ja toca centrar-nos en el partit contra el Celtic”.

Sergi Roberto:

“En partits així va apareixent el desgast, et desesperes. Ells estaven ben col·locats i això fa que no trobis espais. Hem intentat trobar els espais per les bandes amb centrades, però ens ha faltat aquest encert de cara a gol”.

“Hem de pensar i reflexionar, el Camp Nou ha de ser un camp fort per a nosaltres, hauríem de no perdre punts, hem de ser positius i pensar en el proper partit”.

“Amb tot l’equip rival dins de l’àrea és molt complicat, si estan ben ordenats és difícil marcar”.

Més notícies aquí