Local

El FC Lampedusa Sankt Pauli visita el Barça Femení

L’equip format per refugiats ha assistit a l’entrenament del conjunt blaugrana a la Ciutat Esportiva
El FC Lampedusa Sankt Pauli, format per joves refugiats i dirigit per tres jugadores professionals de l’equip alemany, ha visitat aquest dimecres el Barça Femení. El conjunt d’Hamburg ha assistit a l’entrenament de les blaugrana a la Ciutat Esportiva. Abans de la sessió, els dos equips s’han fet una fotografia conjunta i la capitana Marta Unzué ha rebut un obsequi per part dels convidats.

Cal recordar que el FC Lampedusa Sankt Pauli es trobava a Catalunya per recollir el Premi City to City Barcelona FAD 2016. Es tracta d’un guardó que reconeix iniciatives urbanes internacionals que milloren la vida diària a les ciutats i que té el patrocini de la Fundació FC Barcelona. Es valorava així l’aposta per la integració i l’educació dels refugiats a través de l’esport del FC Lampedusa Sankt Pauli.

No era la primera vegada que el quadre amateur trepitjava la Ciutat Esportiva. I és que el diumenge passat hi va disputar un amistós amb un combinat de la Confederació de Penyes. La presència a l’entrenament del primer equip femení del Barça tancava la sèrie d’activitats organitzades per la Fundació del Club en els darrers dies. Més notícies aquí