El Dr. Jordi Monés presenta a Bolonya l’FCB Universitas i el congrés que acollirà el Camp Nou sobre ‘el futur de la medicina al futbol’

El Dr. Jordi Monés presenta a Bolonya l’FCB Universitas i el congrés que acollirà el Camp Nou sobre ‘el futur de la medicina al futbol’

El comissionat del projecte per convertir el Barça en un referent en coneixement explica el contingut de la International Conference on Sports Rehabilitation and Traumatology que se celebrarà al maig

Bolonya, la ciutat de l’Alma Mater Studiorum, la Universitat més antiga d’Europa (1088 AC), ha estat l’escollida per presentar a Itàlia el programa científic de la 26a edició de la International Conference on Sports Rehabilitation and Traumatology, el congrés més important del món sobre medicina i ciències del futbol, que se celebrarà entre el 13 i el 15 de maig del 2017 a les instal·lacions del FC Barcelona. El Dr. Jordi Monés, directiu del Club i comissionat del projecte FCB Universitas, ha explicat aquest dimecres el programa científic que tindrà com a fil conductor ‘El futur de la medecina al futbol’, juntament amb Stefano Della Villa, president del grup mèdic Isokinetic, el soci científic del Club en aquest esdeveniment.

El programa, que inclou 203 ponents de tot el món, explora un ampli ventall de temes relacionats amb la medicina del futbol, des de la prevenció fins a la medicina regenerativa, i se centra també en les últimes innovacions en biomecànica i neurociència.

El concepte de la conferència, patrocinada per la FIFA, és senzill: oferir a la comunitat de la medicina del futbol una plataforma inclusiva per intercanviar coneixements, escoltar les dades actuals del experts més destacats i celebrar idees innovadores dels joves talents.

Serà l’esdeveniment de medicina del futbol més important de l’any, amb més de dos mil participants de vuitanta països diferents, i està obert a totes aquelles persones que formen part del món de les ciències de l’esport i la comunitat de la medicina del futbol.

Per al FC Barcelona, aquest congrés s’emmarca dins de les iniciatives d’FCB Universitas, Sport Innovation Hub, el projecte de l’àrea FCB Coneixement que forma part del pla estratègic del Club i que té com a objectiu convertir el Barça en un referent global en la generació i transferència de coneixement en el món de l’esport.

Presentació d’FCB Universitas

El Dr. Monés també ha presentat el projecte l’FCBUniversitas, Sports Innovation Hub, a representants de la comunitat científica italiana i ha explicat com el FC Barcelona vol projectar i compartir el coneixement que ha adquirit al llarg dels anys en diferents àmbits, com els serveis mèdics o el rendiment, d’una manera externa, amb altres organismes, institucions, entitats acadèmiques i empreses tecnològiques de reconegut prestigi mundial a través de fòrums, conferències, programes educatius i màsters, o desenvolupant treballs de recerca i cursos, tant presencials com ‘on-line’.

El FC Barcelona compta amb el suport organitzatiu del grup mèdic Isokinetic, líder en l’àmbit mundial en el camp de les lesions esportives, el tractament, la rehabilitació ortopèdica i la recerca, amb més de 30 anys d’experiència en el tractament de pacients en les seves vuit clíniques de tot Europa.

Declaracions del Dr. Jordi Monés, comissionat d’FCB Universitas:

“Hem vingut fins a Bolonya, la ciutat del grup mèdic Isokinetic, un soci estratègic molt important per a l’FCB Universitas, a presentar el millor congrés científic al voltant de l’esport que se celebra al món. Per al nostre projecte serà una trobada molt important per a l’intercanvi de coneixement en el camp de la medicina del futbol i per debatre sobre el seu futur”.

Per conèixer més sobre el congrés:

Visita la seva pàgina web aquí 

Enllaç del vídeo 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut