El Borussia Mönchengladbach, proper rival del Barça a la Champions, perd a la Bundesliga (4-1)

Alemanys i anglesos perden els seus partits respectius, i només treu un bon resultat l’equip de Glasgow

El Borussia Mönchengladbach ha perdut el seu partit de lliga davant del Borussia Dortmund per 4-1. El Mönchengladbach no ha pogut fer res davant de la superioritat que han mostrat els homes de Thomas Tuchel. El Borussia està situat a la tretzena posició de la taula, i visitarà el Camp Nou el dia 6 de desembre, en el duel corresponent a la sisena jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions.

D’altra banda, el Manchester City ha patit una derrota (1-3) a casa davant d’un rival directe, el Chelsea. L’equip de Pep Guardiola ha començat el partit amb una bona dinàmica de joc, i just abans d’arribar al descans Gary Cahill, en pròpia porta, ha avançat el conjunt de Manchester. A la represa els de Conte han remuntat amb gols de Diego Costa, William i Eden Hazard, que han servit per capgirar el marcador. Amb aquest resultat els ‘citizens’ queden a la tercera posició, amb 30 punts, a l’espera del que faci l’Arsenal.

L’altre rival del conjunt de Luis Enrique a la Champions és el Celtic de Glasgow, que ha obtingut una treballada victòria (3-4) al camp del Motherwell. Els de Glasgow han començat perdent després d’encaixar dos gols durant el primer temps. A la segona meitat, l’equip de Brendan Rodgers ha sortit a totes i en 45 minuts ha pogut capgirar el resultat. El gol definitiu de la victòria del Celtic l’ha aconseguit Tom Rogic al minut 90. El conjunt de Glasgow lidera amb solvència l’Scottish Premiership amb 37 punts.