Local

L'Athletic Club, rival als vuitens de la Copa

El Barça s’enfrontarà als bascos en la següent ronda de Copa del Rei després d’eliminar a l’Hèrcules

Després de superar amb claredat a l’Hèrcules als 1/16 de final de la Copa del Rei (amb un resultat global de 8-1), el FC Barcelona ja coneix al seu proper rival a la competició. Serà l'Athletic Club de Bilbao, equip dirigit per Ernesto Valverde, que ve de superar l'eliminatòria davant el Racing de Santander per 1-2 i 3-0. 

Els blaugranes intentaran continuar amb pas ferm el camí cap a la revalidació del títol, amb una eliminatòria que iniciarà l’any 2017, i es disputarà els propers dies 5 de gener l'anada (21.15h) i 11 de gener la tornada (21.15h).

Els blaugrana jugaran l'anada al Nou San Mamés i la tornada serà al Camp Nou. Serà el tercer enfrontament en els últims tres cursos entre els dos equips després de la final disputada al maig del 2015 al Camp Nou -amb victòria blaugrana per tres gols a un- i el duel de quarts de final de la temporada passada, també amb dos triomfs per al conjunt de Luis Enrique en una competició que acabarien guanyant.

La resta d'enfrontaments són: Las Palmas-Atlético de Madrid, Alcorcón-Còrdova, Reial Madrid-Sevilla, Reial Societat-Vila-real, Deportivo-Alavés, València-Celta i Osasuna-Eibar.

Més notícies aquí