Descobreix l’experiència al Clàssic dels guanyadors de Barça Fans

Descobreix l’experiència al Clàssic dels guanyadors de Barça Fans

Emmanuel Galicia i Rodrigo Rodríguez, procedents de Mèxic i Barcelona respectivament, van viure en directe el partit Barça – Madrid gràcies a resultar els guanyadors dels concursos FCBChallenge i ClásicoFCB

El jove mexicà de 19 anys Emmanuel Galicia, guanyador del joc d’habilitat FCBChallenge, en què van participar prop de 200.000 persones d’arreu del món, i Rodrigo Rodríguez, de 26 anys i d’origen guatemalenc, guanyador del concurs ClásicoFCB, en què va arribar als 400.000 inscrits arreu del món, ens expliquen en aquest vídeo la seva experiència culer en què des d’una ubicació privilegiada al Camp Nou van gaudir del Clàssic, disputat el 3 de desembre passat, amb els seus acompanyants.

A més d’aquesta experiència única seguida per milions de persones, van gaudir del tour guiat Camp Nou Experience, el museu més visitat de Catalunya, i van rebre l’obsequi de dues samarretes de la nova temporada.

No et perdis el vídeo que recull alguns dels millors moments de la seva estada a Barcelona. Si tu també vols viure aquesta història blaugrana, segueix les nostres xarxes socials per inscriure’t als pròxims sortejos. Ser Barça Fan té premi!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut