Sergi Arranz i Ángel Galindo renoven amb el Barça de voleibol

Sergi Arranz i Ángel Galindo renoven amb el Barça de voleibol

Els dos jugadors renoven per a la temporada vinent i formaran la dupla de capitans

El Barça de voleibol masculí ha anunciat aquesta tarda la renovació de dos jugadors fonamentals. Es tracta de Sergi Arranz i Ángel Galindo, dos jugadors referents al Voleibol blaugrana.

Els capitans ja han renovat

Per a Galindo, la temporada 2018/2019 serà la catorzena que juga al primer equip del Barça mentre que Arranz, que és al Club des de petit, allargarà la seva trajectòria com a esportista dins del Barça.

En aquest sentit, en l’acte de renovació Sergi Arranz ha assegurat “que estic molt content de seguir un any més en aquest Club, que és el de la meva vida”. Pel que fa als objectius de la temporada, tots dos han coincidit en la dificultat de repetir els resultats de la temporada passada, tot i que no renuncien a aconseguir-ho. De fet, en paraules de Galindo, “serà un any difícil però nosaltres venim a gaudir i a donar el màxim per intentar ser el més amunt possible”, “la resta d’equips de la lliga s’estan reforçant molt i serà una fase regular molt igualada”.

Cal destacar que aquests dos jugadors seran dos pesos pesants al vestuari de David Lorente, ja que els dos seran els capitans del primer equip. Galindo serà el primer capità (ja ho va ser la temporada passada) i Arranz s’estrenarà aquesta temporada amb el braçalet de capità.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut