Local

El calendari blaugrana de la Lliga Endesa 2018/19, al detall

Aquest divendres s’ha fet públic el calendari de l’ACB i els de Pesic jugaran al Palau contra l’Herbalife Gran Canària en la primera jornada

La Lliga Endesa 2018/19 ja té totes les dates definides. La Lliga Regular començarà el pròxim 27 de setembre i finalitzarà el 26 de maig, moment en què es donarà pas als Play-off, que tindran inici el 30 de maig i acabaran el 28 de juny del 2019. La Supercopa Endesa, a Santiago de Compostel·la, es disputarà el 21 i 22 de setembre i la Copa del Rei, a Madrid, serà del 14 al 17 de febrer del 2019.

Debut contra el Gran Canària

El Barça Lassa debutarà a la Lliga Endesa, al Palau Blaugrana, contra l’Herbalife Gran Canària, mentre que a la segona jornada visitarà la pista del BAXI Manresa. A continuació repassem altres dates destacades. Els duels contra el Reial Madrid seran a les jornades 10 i 24 --la primera volta a Barcelona i la segona a Madrid--, mentre que els enfrontaments contra el Divina Seguros Joventut seran a les jornades 6 i 29. Pel que fa als partits contra el MoraBanc Andorra, es disputaran a les jornades 3 i 32.

Cal destacar que el Barça Lassa tancarà la Lliga Regular contra el Monbus Obradoiro. Un partit que es disputarà en pista forana.

Més notícies aquí